2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنید بگین اشتباه کردم یا حق با منه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 27 پست
من میزارم  اما اینکه تو این چهار ماه جای نرفتیم باهم تفریح یهو میگه تو رو جمعه میبرم فردا با او ...

خیلی ازمامتاسفانه شیوه درست صحبت کردنوبلدنیستیم.ولی به نظرم بااین سرسنگینی فقط روزخودتون روخراب میکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو هرچیزی اندازه داره برو اما واس زندگیتم وقت بزار ،یه نکته دیگ در رابطه با بورس اوایل  سوده ک ...

ممنونم 

خیلی بهش گفتم چندباری خیلی دیر وقت میومد اینقدر حرف زدم که الان قبل ۱۲ میاد خونه

کار خوبی کردی چه معنی میده مرد متاهل اینقدر ددری و رلیق باز باشه😡😡😡😡😡من شوهرم رفیق باز نیست اصل ...

بهش گفتم گفت باشه اما روزش نرسیده 

نه وسیله نداره  من به همین پارک جای خونه هم راضیم اما نشده بریم 😑

میگه روز همه سر کارن شبها بیکارن ....

بگو پس برنامه ریزی کن منم تنها تو خونه دلم میگیره دوس دارم باتو باشم بگو اخر هفتهات واس خانوادته ن رفیق بنظر من اجازه نده با رفیقاش مجردی بره مسافرت چون امکانش هست بینشون مجرد باشه،اهل دود و الکل باشه و خدایی نکرده اینم براه بد کشیده شه بگو رفیق بازیات واس دوران مجردیت بود الان زندگی داری من رفیقتم 

بهش گفتم گفت باشه اما روزش ان عقلنرسیده  نه وسیله نداره  من به همین پارک جای خونه هم راضیم اما ...

باید بشه عزیز من گفتم که با جدیدت و سیاست حرفتو بزن کوتاه هم نیا بعضی مردا بچه ان عقلشون کامل نشده باید چند بار بهشون تذکر بدی با جدیت تا انجام بدن

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔
بگو پس برنامه ریزی کن منم تنها تو خونه دلم میگیره دوس دارم باتو باشم بگو اخر هفتهات واس خانوادته ن ر ...

ممنونم 

الان مشکلمون روی فرداست نمیدونم بگم بره یا نه