2777
2789
عنوان

چرا یه عده این قدر تو مجازی راحت اعتماد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 68 پست
فقط اونایی که عکس جاری و دوست و خواهر شوهرو اینا رو میذارن ... بدبختا روحشون خبر نداره عکسشون اینجا ...

ددقیقا....از طرفی دلم واقعا براشون میسوزه من هر وقت میبینم وارد اون تاپیک نمیشم چون میگم شاید اون فرد راضی نباشه عکسش اینجا گذاشته میشه من نگاه نکنم بهتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم با حرفات. منم تعجب میکنم گاهی بعضی کاربرا این کارو میکنن حتی یبار از سر دلسوزی ب یکیش گفتم ...

نباید اعتماد کرد من حتی به دوستان واقعیم هم اعتماد نمیکنم که از خودم عکس بفرستم میترسم والا که عضو سایت باشن یهو عکس منم بذارن بگن من بهترم یا دوستم 

ددقیقا....از طرفی دلم واقعا براشون میسوزه من هر وقت میبینم وارد اون تاپیک نمیشم چون میگم شاید اون فر ...

آره واقعا خیلی بده

گناه دارن طفلیا

من وقتی این چیزارو اینجا دیدم عکسای پروفمو با حجاب گذاشتم

از کجا معلوم کی دوسته کی دشمن

چرا اینستا اشکال نداره عکس گذاشت و نینی سایت پخش میشه؟

اینستا هم به نظرم اشکال داره مجازی که آلبوم عکس های خانوادگی نیست که برای کسانی که نمی شناسیم عکس بذاریم مگه این که پیج خانوادگی باشه بدونید دوستان و فامیلات فالوورات هستند اما اینجا کی کیو میشناسه؟

فکر کنم اطلاع رسانی نمیکردی بهتر بود خیلی تگت کردند این دو روز

😂اشکال نداره😘

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چرا اینستا اشکال نداره عکس گذاشت و نینی سایت پخش میشه؟

چون تو اینیتا تو نمیای حرفای مگو و خصوصیه زندگیتو بگی،ولی اینجا ادم چیزایی رو میگه که هیچکدوم از اطرافیان نمیدونن.و لو رفتن چهره ات تو سایت خطریه

دوستت دارم خدا💞

ولمون کن باو

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
نباید اعتماد کرد من حتی به دوستان واقعیم هم اعتماد نمیکنم که از خودم عکس بفرستم میترسم والا که عضو س ...

آره این کارشون ک بی اجازه عکس کسی رو منتشر میکنن، بی وجدانی هست و دور از اخلاق.

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
فکر کنم اطلاع رسانی نمیکردی بهتر بود خیلی تگت کردند این دو روز

والا من اصلا این کاپ کیک رو نمی شناختم الان متوجه شدم کی هستن من کلی گذاشتم اینو چون زیاد میبینم ملت میان عکس خودشونو دوستشون میذارن

پخش بشه اتفاق خاصی نمیفته 

آنقدر تو اینستا عکس هست که دیگه کی براش مهمه پخش بشه 

تنها نکته ای که وجود داره اینکه تو اینجا دلمون نمی خواد کسی بدونه ما کی هستیم و همه رفتیم پشت یک اسم 

اما اینستا خود واقعیه هر کسه

وای بعضیا عکس خواستگارشون رو میذارن و از بقیه نظر میخوان  این آدم اصلا به بلوغ فکری نرسیده که ...

وای آره دیدم خیلی بده به نظر منم هنوز بچن وقت ازدواجشون نیست خیلی کارشون زشته