یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من s20 fe دارم اسپیکر و کیفیت دوربین و صفحه نمایش و همه چیز عالی مشکلم با باطریش بود ک زود خالی میشد گوشی فروشی گف طبیعیه گوشی هرچی امکاناتش بالاتره احتیاج به برق بیشتری داره
من دارم عزیزم خیلی راضی ام واقعا عالیه. ببخشید کمی دیر جواب دادم🤣
کیفیت عکسش خوبه؟ راضی هستید؟ چیزی ازش اذیت کننده نیست؟
شما هندزفری چطور استفاده میکنید؟
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
من s20 fe دارم اسپیکر و کیفیت دوربین و صفحه نمایش و همه چیز عالی مشکلم با باطریش بود ک زود خال ...
کیفیت عکسش خوبه؟ راضی هستید؟ چیزی ازش اذیت کننده نیست؟
شما هندزفری چطور استفاده میکنید؟ من بین a52s و a72وs20 fe موندم😢😢😢
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
کیفیت عکسش خوبه؟ راضی هستید؟ چیزی ازش اذیت کننده نیست؟ شما هندزفری چطور استفاده میکنید؟ ...
عزیزم بهت بگم اونا از لحاظ باتری از این قوی ترن ولی دوربین این گوشی از اینا بهتره من اولویتم دوربین بود و s20 و انتخاب کردم هندزفری هم ۱۵۰ تومن ی بلوتوثی خریدم مشکلی ندارم