2777
2789

سلام من هفته18 بارداری هستم توی سونوغزبالگری اول گفت مشخص نیست ولی احتمالا دختره توی هفته15 پزشکم داخل مطبش سونو کرد اول گفت 90 درصد پسره بعد آخر سونو گفت 90 درصد دختره آخرشم که پرسیدم گفت مطمئن نیستم اما 90 درصد دختره. منم از ذوقم ی عالمه لباس دخترونه خریدم ولی دیشب شوهرم میگه حس میکنم پسره با اینکه خودش عاشق دختره

امروز صبح تست جوش شیرین و ادرار رو انجام دادم اولش تا نصفه لیوان کف کرد بعد کم کم کفش اط بین رفت کسی میدونه معنیش چیه؟!؟ گیج شدم واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش چیزی نمیخریدی من هفته ۲۱ رفتم انومالی گفت پسر هنوز هیچی نخریدم که بازم برم سونو وزن جنین یه سونوگراف دیگه هم تایید کنه بعدا لباس بخرم.

حتما بچه اولته انقدر ذوق داری اره😁

تست جوش شیرین برای من کف کرد.

ای کاش چیزی نمیخریدی من هفته ۲۱ رفتم انومالی گفت پسر هنوز هیچی نخریدم که بازم برم سونو وزن جنین یه س ...

اره بچه اولمه

بیچاره مامانم خرید من 300 تومن خریدم مامانم 1و خورده ای خرید کرد. اونم بدتراز من ذوق داشت

اره بچه اولمه بیچاره مامانم خرید من 300 تومن خریدم مامانم 1و خورده ای خرید کرد. اونم بدتراز من ذوق ...

خوب صبر میکردین یذره😁حالا برو سونو ببین چی میشه. اگه دختر بود که هیچی نبود لباسارو بزار دیوار بفروش پسرونه بخر

از من بهت نصیحت لباس نوزادی رو همیشه اسپرت بخر و رنگای صورتی یا ابی نخر که بتونی استفاده کنی

171 واسه چک کردن حالش سونو کرد نه واسه جنسیت

۱۷۱-میگن ضربان بالاتر از ۱۴۰ دختره اما بازم نمیشه دل بست ب این جمله 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️