2777
2789
عنوان

کمکککک😁

70 بازدید | 9 پست

خانوما برا تولد همسرم گوشی خریدم.۱۵ روز مونده تا تولدش گوشی قدیمیش داغ میکنه.میگه میخوام گوشی بخرم.به نظرتون تولدشو زود تر بگیرم خیلی ضایع است؟ ینی خودمو کشتم با پروژه ی دو ماهه ی تولد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرشو گرم کن دووم بیاره تا پونزده روز دیگه😅 یه موقع خودش نره بخره. یا بده گوشیو بگو من برا تولدت خریدم الان دیگه نیازته اونموقع هم با گل و کیک سروتهشو هم بیار

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

بگو به یکی از دوستات مث همون کلیپای اینستا، وقتی که میرید بیرون گوشی بخرید، یهو گوشیشو از دستش بگیره محکم بزنه زمین بشکنتش، بعد اون گوشی که تو خریدی رو هم زود بده بهش... تو هم فیلم بگیر ( عکس العملش رو هم ببین😬) یه برف شادی هم کنارت باشه، بعد در حالی که برف شادی رو میزنی ییگن تولدت مبارک...

عجب ایده ی چرتی!😂

سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بانوان گرامی سرزمینم ایران .
بگو به یکی از دوستات مث همون کلیپای اینستا، وقتی که میرید بیرون گوشی بخرید، یهو گوشیشو از دستش بگیره ...

😂😂😂😂😂😂تا بگیره اون آقا رو بزنه زمین برف غم بباره

سرشو گرم کن دووم بیاره تا پونزده روز دیگه😅 یه موقع خودش نره بخره. یا بده گوشیو بگو من برا تولدت خری ...

اخه بدبختی دوستاشو قراره دعوت کنم.خانوماشون منتظر تولدن.باید یه جوری کنم نخره

نه بهش بگو صبر کن  سامسونگ یا ایفون یا هر مدلی که دوس داره .... گوشی جدیدش یک ماه دیگه داره نیا ...

خا کنه بتونم نگهش دارم😕دوست دارم دقیقا روز تولدش تولد بگیرم.ولی بهم گفتن زودتر بگیر دلم راضی نیس

😂😂😂😂😂😂تا بگیره اون آقا رو بزنه زمین برف غم بباره

خو کی گفته طرف باید آقا باشه که حالا اون بتونه بزنه؟؟؟!!!

یه دختر خانومی باشه ( مثلا یکی از دوستاتون که همسر بزرگوار ممیشناسن )، در این صورت نمی تونه دست رو جنس مخالف اونم جایی که شما هستید بلند کنه...

یا یه مرد خیلی هیکلی دراز باشه، ( از اون محافظا ) که نتونه بزنتش،، به طرف هم بسپرید که خواست بزنه، درگیر نشو، فرار کن...

درضمن، گوشی جدیده رو زود باید بده دیگه،،، لفتش نده

سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بانوان گرامی سرزمینم ایران .