2777
2789
از حموم میام ماسک مو میزنم به موهام ،یعنی اینکه جز ماسک مو رو موهام چیز دیگه ایی نیست بعد که موهام خ ...

شاید بخاطر ماسک موه رنگ‌نمیگیره پس،از این به بعد خواستی رنگ کنی ماسک مو نزن

پریودی زنان باردار مشکل اعصاب و عصبی بودن تیروئید  بیماری های زنانه مصرف مواد مخدر همه ای ...

مواد مخدر فقط قلیون،😁عصبی هستم زیاد ولی موقع رنگ کردن با خونسردی رنگ میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بخاطر ماسک موه رنگ‌نمیگیره پس،از این به بعد خواستی رنگ کنی ماسک مو نزن

این سری امتحان میکنم پری روز رنگ کردم صورتی تیره امروز رفتم حموم نقره ایی با حاله صورتی شد فقط با اب شستم موهامو رنگارو میدیدم میریخت

این سری امتحان میکنم پری روز رنگ کردم صورتی تیره امروز رفتم حموم نقره ایی با حاله صورتی شد فقط با اب ...

آره عزیزم😍موی چرب اصلا رنگ‌نمیگیره دفعه بعدی تکرار نشه ها😂😘😌ماسک مو استفاده نکنی👌

قلیونو عین سیگار میکشم ۵ دقیقه ایی کنترل کننده اعصابمه 

سعی کن بجای قلیون ک کنترل کننده اعصابته ی چیز دیگ ی کار دیگ جایگزینش کنی ...همه کارهایی ک علاقه داری بهشون یکی یکی امتحان کن شاید یکیش بدرد خورد ک ب سلامتیت آسیب نزنه..تا خودت نخوای هیچی درست نمیشه (:

سلام

مو اگ سوخته باشه رنگساژ سریع از روی مو میره

بعد رنگساژ تا سه روز حمام نرو

تا۱۵ روز با اب داغ نشور

اکسیدان ۳ یا ۶ درصد استفاده کن دوام رنگساژ میره بالا

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

سلام مو اگ سوخته باشه رنگساژ سریع از روی مو میره بعد رنگساژ تا سه روز حمام نرو تا۱۵ روز با اب داغ ...

سلام موهام سالمن خوشبختانه هنوز نسوخته حمومم با اب یخ میرم موهامو میشورم اصلا اب گرم و باز نمیکنم حتی یه قطره بازم میره