2777
2789
منم خوردم ولی به مارکش دقت نکردم من لتروزول و امپول سینال اف مصرف کردم فولیکولای خوبی هم داشتم حا ...

پس تازه شروع کردین؟ انشاالله که نتیجه مثبته

به من واسه دوماه فعلا قرص داد و هر ماهی ۵تا. روزی یکی و هر روز یه کدوم رو بخورم. یعنی یه روز لتروزول یه روز کلومیفن. به شما چه تعداد داد؟ چون گفت فعلا همینقد بخور ببینم کیست میشه یا نه. آمپول هم نداده چون ماه اوله قرص مصرف میکنم. چند هفته هم هست متفورمین داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ۷ساله منتظرم ۲تاهم سقط داشتم اونا رو طبیعی باردار شده بودم الان ۳   دوره هست که امپو ...

الهی🙁 نگران نباش انشاالله که زودی نتیجه مثبت میگیری. علت سقط رو متوجه شدی؟ دکترت رو عوض کردی؟ حتما پیش دکتر خوب برو که وقتت رو نگیره

مرسی عزیزم علتش استرس شدید بود  میدونی وقتی ادم یه چیزو سخت به دست میاره همش ترس از دست دادنش ...

وای منم فوق العاده استرسی ام. ولی یه کم تمرکزت رو زیاد کن. تمرکزت رو بزار رو اینکه بچه ام حتما سالم به دنیا میاد. خوشحال باش ولی نترس. خیلیا هستن که بعد یکی دوتا سقط بارداری خیلی سالمی هم داشتن. هیچ ربطی که به سقط های قبلی نداره ولی استرسشو نکش الکی. به چیزای مثبت فکر کن