2777
2789

سه ماهه این بیماری رو گرفتم ۴۰ جلسه فیزیوتراپی رفتم هنوز چشمم کامل بسته نمیشه لبم بی حسه موقع خنده کج میشه دیگع دارم بکل نا امید میشم اگه تو اطرافیان کسی این بیماری رو گرقته خوب شده منم راهنمایی کنید🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای شفای کاملت یه حمد میخونم واقعا سخته خدا کمکت کنه شفا بگیری 

مرسی عزیزم لطف میکنی تو رو خدا برام دعا کن دیگه خسته شدم از بس رفتم فیزیو تراپی خدا حفظت کنه

من سه سال پیش گرفتم هم فیزیو تراپی میرفتم به طور مداوم هم تو خونه مامانم صورتمو با روغن های مختلف ماساژ می داد و داخل روغن مثلا زنجبیل می ریخت ، یکم پوستت رو میسوزونه ولی اعصاب رو تحریک می کنه و بعد از اینکه با روغن ماساژ دادی با سشوار صورتت رو گرم کن روش پلاستیک فریزر بزار تا صبح  

و آدامس بزرگ بجو با اون طرف صورتت که حرکت نداره 

یه سری تمارین هم فیزیوتراپیست بهم گفته بود انجام می دادم تو نت سرچ کنی هستش فکر می کنم 

مثلا اینکه اون طرف صورتت که سالمه پره ببینین رو بگیری و سعی کنی اونی که حرکت نداره رو باز و بسته کنه