بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
خودمو درکمال بیشعوری ب مظلومیت و بغض میزنم باهاش حرف میزنم درحالی ک ن گریم میگیره ن هیچی اوایل اینجوری پیش رفتم و بعدش دیگ شد منطقی حرف زدنامون..لبو لوچمم کج میکرد میگفتم عشقم☹️و باقی جمله😐😂
من بابام زودجوش و عصبی جدیدا دیگه وقتی بابام دادوبیداد میکنه مامانمم همون لحظه ۱۰۰ برابرش بیشتر داد و بیداد و معذرت میخوام کولی بازی درمیاره بعد دیگه بابام آروم میشه😐
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
فهمیدم از چی عصبی میشه سعی کردم اون کار ها را انجام ندم زیاد از حد خسته ش نمیکنم نمیذارم گرسنه بمونه چون روی اعصابش اثر داره دور حرفای خاله زنکی را خط کشیدم و خیلی وقت ها هم گذشت کردم