2777
2789
بجان خودم اگر من بودم اول ابرو اون زن رو میبردم یه راست پدر شوهرمو میبردم در خونش دوم کل مهریمو می‌گ ...

نمیرههههه میگم شماها به شکم انداختین ببین شوهرم همین الان بگم مهریه میندازه جلوم همین الان میده مهریمو تهش من گدا گشنه میشم دیوانه همش 7 ماهه عقدیم اخه بفهمین اینهمه سوارش بشم؟!؟؟؟!؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیرههههه میگم شماها به شکم انداختین ببین شوهرم همین الان بگم مهریه میندازه جلوم همین الان میده مهری ...

همون ثانیه سر سفره عقد که بله رو گفت میتونی سوارش بشی هفت ماه تازه دیر هم شده اینقدر تو سر خودت نزن منت دار میاد طرفت کسی که به تو بله رو گفته بهت تعهد داره توی زندگیشی صفر تا صد از همون ثانیه اول 

👈🤷👉
نمیرههههه میگم شماها به شکم انداختین ببین شوهرم همین الان بگم مهریه میندازه جلوم همین الان میده مهری ...

نه نیازی نیس خودتو اویزونو گشنه نشون بدی بگو یا حقیقتوربگو یا از زندگیم برو بیرون هیچیم نمیخوام

والله من زن دیدم باسه تا دختر داره بی منت کسی بدون سایه شوهر زندگی میکنه،به زنه بگو  اصلا خوشم نمیاد باشوهرم انقد راحتی محرم که نیستید،دنبال خونه واسه خودت باش تمام بعدشم به شوهرت میگه بگو آره بره دنبال زندگی خودش زن عمو انقد راحت نوبره والله،بعدشم دیدی پر رو تشریف دارن به پدر شوهرت بگو

همون ثانیه سر سفره عقد که بله رو گفت میتونی سوارش بشی هفت ماه تازه دیر هم شده اینقدر تو سر خودت نزن ...

پس اگه اون زن نفرینم کنه به گردن شما؟؟ بگین قبول تا فردا دست به کار بشم یعنی زنه انقدر ممکنه اتیشی بشه که کله ی سحر به شوهرم نیاز داشته باشه و بخواد؟؟ 

والله من زن دیدم باسه تا دختر داره بی منت کسی بدون سایه شوهر زندگی میکنه،به زنه بگو  اصلا خوشم ...

بابا ساده ای ها زن عمو میاد میکه بین منو شوهرت قرار نگیر هیچ جاهم هیچی نگو از وجود من.به نظر هست چنین چیزی

والله من زن دیدم باسه تا دختر داره بی منت کسی بدون سایه شوهر زندگی میکنه،به زنه بگو  اصلا خوشم ...

بخدا اگه شوهرم بفهمه به باباش گفتم شاید طلاقم نده ولی تا اخر عمر نگام نمیکنه گفت این زن بهم پناه اورده منم نمیزارم بابام بهش ظلم کنه تورو خدا نزارین من چیپ بازی دربیارم دیگه

پس اگه اون زن نفرینم کنه به گردن شما؟؟ بگین قبول تا فردا دست به کار بشم یعنی زنه انقدر ممکنه اتیشی ب ...

ببین بمن ربطی ندارد واقعا مثل خواهرم دیدمت و دلم سوخت آره زورش نیاد پیش تو باشه میکشش طرف خودش آتیش هم چهار صبح و پنج صبح نداره اینقدر انیشش تنده که شوهرت دست زدن و نزدن به تو براش فرق نداره من فقط نظرمو گفتم ایشالا موفق باشی خدانگهدار

👈🤷👉

تو درست حسابی بری تا تهش هیچی نمیشه زنه هم اگه ادن خوب و پاکی باشه نمیذاره یکی انقددد بهش نزدیک شه باهمون حقوق کارمتدی شوهرش میسازه بی منت.چرا باید دوتا دوتا سرویس طلا بخره براش اصلا نمیپرسی از خودت حتی میلیاردها داشته باشه شوهرت اگ۶ حامیشه این هدیه دادنا چیه پس بهسون بگو من خودم زغالم خودشون تا تهشو نیرن

تو درست حسابی بری تا تهش هیچی نمیشه زنه هم اگه ادن خوب و پاکی باشه نمیذاره یکی انقددد بهش نزدیک شه ب ...

باشه خودم فردا یه کاری میکنم خبرشو بهت میدم صبر کن نمیزارم عشقمو بگیرن ازم