2777
2789
بگو اونا هزچین روئن مث تو هف خط نیستن هزار تا رو داری نعلوم نیست زندگیت چجوریه.ببین من زنم شوهرم دار ...

اگه به باباش بگم که میفهمه زن برادرش پیش شوهرمه و بچه رو میگیره اخه شوهرم دروغ نمیگه 

توصیحش اینه دختر زنعموش بهش وابستس هرروز چهار صب دنبال شوهر اسی میگرد۶ اینم مجبوره برع

بخدا من بودم اون زن رو آتیش میزدم یعنی تا پرتش نمی‌کردم تو خیابون ول کنش نبودم حتی اگه مامان بابام دهن شوهرمو جر داده بودن هم برام مهم نبود اینکارو میکردم😐🤣

👈🤷👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر کوتاه نیا عزیزم دوسش داری درست مامان بابات کوتاهی کرده درست تو یه زندگی عادی حقته اونم وظیفشه انجام بده برای تک تک کارهاش باید باید به تو توضیح بده برات روشن کنه حفته ازش بپرس توضیح بخواه 

👈🤷👉
بخدا من بودم اون زن رو آتیش میزدم یعنی تا پرتش نمی‌کردم تو خیابون ول کنش نبودم حتی اگه مامان بابام د ...

بابا اونا به نظرم نرمالن استارتر خیلیییی خودشو میزنه به اون راه.میدونه چه خبره ها ولی خودشو میزنه به اون راه اخه کدوم احمقی ساعت چهار صب بخاطر یه بچه از همه جا میزنه میره مگه بچه خودش باشه

بابا اونا به نظرم نرمالن استارتر خیلیییی خودشو میزنه به اون راه.میدونه چه خبره ها ولی خودشو میزنه به ...

می‌دونم خودمم گفتم بهش بی دلیل خیلی داره کوتاه میاد من با یه بچه تو شکمم هم محاله اینقدر کوتاه بیام یه نگاه بد هم ببینم محاله کوتاه بیام چه برسه اینجور چیزی

👈🤷👉
اینقدر کوتاه نیا عزیزم دوسش داری درست مامان بابات کوتاهی کرده درست تو یه زندگی عادی حقته اونم وظیفشه ...

اخه هنوز با هم حد و مرز داریم یعنی نذاشته اوند مرز خراب بشه عکس شوهرش رو دیدم عموشه واقعا شناسنامه ی زن عموش و عموش رو دیدم زن و شوهر بودن از تنها چیزی که میترسم قشنگی اون زن است وگرنه اخلاق... نداره که بده

اخه هنوز با هم حد و مرز داریم یعنی نذاشته اوند مرز خراب بشه عکس شوهرش رو دیدم عموشه واقعا شناسنامه ی ...

الان دیگه شوهرش نیست ببخشید من پدر دیدم به دخترش رحم نکرده اینکه زن عمو سابقه نکن اینکارو باخودت حد و مرزو خودت بشکن بگو زندگی تو زندگی منم هست باید توضیح بدی باید چیزی که منم می‌خوام بشه

👈🤷👉
می‌دونم خودمم گفتم بهش بی دلیل خیلی داره کوتاه میاد من با یه بچه تو شکمم هم محاله اینقدر کوتاه بیام ...

اره بخدا.ادم میاد اینجا یه سری تابلو بازیایی میبینه شاخ در میارهه قشنگ انگار که یه درختی که جلو چشمته بهت نشون بدن ولی تو بگی نه من نمیبینمش.میبینیا ولی نمیدونم چرا اینجوری میکی بعد مستقیم میری میخوری بهش ازاون بالاهم یه نارگیل میفته رو سرت و...

اره بخدا.ادم میاد اینجا یه سری تابلو بازیایی میبینه شاخ در میارهه قشنگ انگار که یه درختی که جلو چشمت ...

نگا کن اگه بگم حتما شوهرم باید براش یه آپارتمان بخره این یک میلیارد باید دیگه نبینشون و این یعنی یه خرج دیگه و اگه فکر کنه حسادت میکنم و خانوادمم که.... ازم متنفر میشه الان دیگه صبح زود نمیره فقط شب مثلا شام میریم اونجا به شوهرمم فقط وقتی چیزی میخواد که مکه خودش نمیتونه زنگ میزنه یه دفعه گفت بهم من هیچ وقت تو زندگی عاشقانه تو و منصور قرار نمیگیرم تو هم هیچ وقت بین من و منصور قرار نگیر... 

نگا کن اگه بگم حتما شوهرم باید براش یه آپارتمان بخره این یک میلیارد باید دیگه نبینشون و این یعنی یه ...

عزیزدلم ازاین واصح تر.این حقه توئه تو زندگیت ارانش داشته باشی خوبه توهم مرموزانه زندگی کنی.بخدا تو دوروز انقد سوال پیچت میکنه کل زندگینامتو میدی دستش..چرا باید بخاطر چیزی که حقته ازت متنفر باشه مگه واقعا ریگی به کفشش باشه .تو فعلا داغی بذار یکم کلت که خنک شد میفهمی دورو برت چی بوده چی شده