2777
2789
عنوان

کاربر مشکوک

456 بازدید | 35 پست

امروز ی کاربر تاپیک زده بود درباره اینکه لباس برا خاهرم دوختم من نظر دادم و فوری درخواست دوسنی داد من فکر میکردم خانومه الانم مطمئن نیستم ک اقا باشه اما دیدم تاپیکاشم مشکوکه از جوراب شیشه ای و پوشک بانوان خوشش میات تو اکثر تاپیکاش هم جوراب شیشه ای گفته ب خانمهای دیگ هم تا نظر میداده درخواست دوستی میداده و بقیه کاربرا هم نوشتن ک بهش مشکوک شدن منم مشکوکم😁🤔🤔🤔🤔

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

کی؟؟؟

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به نظرم درخواست دوستی هییییچ کسو نباید قبول کرد اسوده و ارام

اره ی حرفای زد مشکوک همش درباره جوراب

تو تاپیکای قبلشم همینطور تو تپیک نامربوط هم جوراب 

الانم انلاین بود لغو کردم

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
اگه بیشتر حرفاش جنبه جنسی داره معلومه پسره دیگه🤣

اره باورت نمیشه ترسیدم ازش

ولش کن پس قبل قبول درخواست طرف مقابلتو بشناس تاپیکاشو چک کن

اره واقعا

عزیزم چه ترسی 😐 بیخیال بهش فک نکن اگ مرد باش بالاخره گندش در میاد و تعلیق میشه 

از فروردین تا الان ۱۲۰۰ خرده ای پیام داده تو دو ماه و نیم 

نزدیک پستای من ک کاربر ۸ ساله م