یساعت قبل سرخ کردن سیر رنده شده با زعفرون و نمک و فلفل سیاه بزن داخل شکمش.همه جاش پخش کن.بعد موقع سرخ کردن ازش جداش کن.سیرتو درشت رنده کن ک جدا بشه.تو روغن داغ سرخ کن.عالی میشه
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
عزیز من ماهی تازه رو یکم زردچوبه میزنم که طلایی بشه رنگش فقط نه اینکه مزه زردچوبه بگیره ها ، با نمک میزنم میذارم با روغن خوب سرخ بشه بعدش که سرخ شد آب لیمو تازه روش میچکونم و روغنشو که توش سرخش کردم هم روش میریزم خیلی خوشمزه میشه هرکی هم خورده خوشش اومده. ماهی فریزری بو میگیره خوب نمیشه
یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله
قزل ک بوی بدی آنچنان نداره والله میخوام یچی بگم ولی میترسم دوستان مسخره کنن بوی ماهی بیشتر بخاطر طبخش داخل خونست حتی با بهترین هود رو بالکنی تراسی چیزی اگه داری درس کن قول میدم خیلی تجربه خوبی برات میشه من ب ماهی نمک میزنم فقط آبلیمو هم بعد ک سرخ شد چن قطره آبلیمو ب ماهی خام باعث میشه ماهی بسوزه تو ماهیتابه رو شعله ملایم هم سرخ کن.نوش جان🙃🙂
لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤