2777
2789
عنوان

بیاین کمک تا تر نزدم تو موهام😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 81 پست

واسه مدی که یه روز میره میخوای زیبایی ت رو به قول خودت تر بزنی توش

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشیمونی الان؟

موهام قشنگه.دوسشون دارم.زود خشک میشن.جمع کردنشون راحته.مخصوصا الان ک باردارم.برا بعد ک بچه میاد راحت ترم...اما زمانی ک عکسامو میبینم.گاهی وقتا یکم دلم موهام رو میخواد.اما زیاد نه.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

بستگی ب خودت داره

من خیلی پشیمون نیستم از کوتاه کردنشون ب چند دلیل

۱ جنس نرم و خوبی نداره موهام

۲ رسیدگی زیادی میخواد ک هم هزینه بر هست هم زمان لازم داره

۳ من میگرن و گردن درد دارم موهام رو ب شل ترین حالت ممکن هم میبستم بازم سرم درد میگرفت

۴ شکننده بود و خیلی موخوره زده بود

۵ اینجوری با موی کوتاه بیبی فیس تر هستم 

۶ که از همه مهمتره من خیلی توفاز مو و زیبایی و اینا نیستم برامم خیلی فرقی نمیکرد ک موی بلند داشته باشم یا نه

و...

ولی کسی ک موهای خوبی داره و براش مهمه ک موهاش قشنگ باشه و به خودشم میرسه ب نظرم کوتاه نکنه بهتره

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

اگه موهات سالمه نه اصلا این اشتباهو نکن ولی اگه موهات آسیب دیده اس حتما بزن

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بستگی ب خودت داره من خیلی پشیمون نیستم از کوتاه کردنشون ب چند دلیل ۱ جنس نرم و خوبی نداره موهام ۲ ...

اهاااااا حموم کردنم از یک ساعت شده یه ربع 

اونم هر روززز میتونم برم دوش بگیرم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
موهام قشنگه.دوسشون دارم.زود خشک میشن.جمع کردنشون راحته.مخصوصا الان ک باردارم.برا بعد ک بچه میاد راحت ...

ای جانم.مرسی از راهنماییت

من‌ قهرما‌ن‌ زندگیمو‌ توی‌ آینه‌ میبینم‌‌!🌿ϡ🙂
بستگی ب خودت داره من خیلی پشیمون نیستم از کوتاه کردنشون ب چند دلیل ۱ جنس نرم و خوبی نداره موهام ۲ ...

مرسی.منم تقریبا مث توهم فقط زیبایی برام مهمه😂

من‌ قهرما‌ن‌ زندگیمو‌ توی‌ آینه‌ میبینم‌‌!🌿ϡ🙂
ای جانم.مرسی از راهنماییت

قربونت.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
هر کسی که موهاش خیلی بلند بود کوتاه کرد افسردگی گرفت....

من نگرفتم😁😁😁

البته من کلا دنیا ب کلیه چپمه

ولی خب دخترا اکثرا براشون مهمه

بعدم موهای فر رو نباس خیلی کوتاه کرد، یک جای خوبم برو که موهاتو داغون نکنن. من موهام بلند بود بعداز زایمان رفتم تابغل گوشم کوتاه کردم تر زد به معنی واقعی. موهای نازنینمو افتضاح زده حالا حالا هام دیگه بلند نمیشه. 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

مرسی.منم تقریبا مث توهم فقط زیبایی برام مهمه😂

پس کوتاه نکن

اگه موهات فر یا وز هست برو تو اینستا این پیجایی ک درمورد مراقبت از موی فر یا وز توضیح دادن رو فالو کن اونا خوب راهنماییت میکنن