2777
2789
عنوان

مثل خوره تو مغزمه کمک کنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 27 پست
هر اتفاقی همون موقع که اتفاق میفته حال آدم رو بد میکنه، چرا قبلش بهش فکر میکنی که هم جذبش کنی و هم ک ...

دقيقا به اين فکر ميکنم که اگه بهش فک.کنم حذب ميشه بسشتر گريم ميگيره

الان تنها هدفم تو زندگی اینه بصورت واقعی شاد باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر رفتن وقت داشتن میخواد؟ چی مهم تراز سلامتی همین تایمی ک میزاری مجازی برو دکتر

مجازي خيلي کم ميام الانم دنبال راه.حلم که اينجام اخه اگرم برم نبايد خانوادم  متوجه.بشن  اخه اگه.بفهمن نميزارن برم چون از نظرشون اين چيزا نياز به دکتر نداره  و همش تقير خودمه از قصد ميکنم:|

خوب فکرت رو منحرف کن، به چیزهای خوب فکر کن، نمیدونم طبعت چیه ولی غلبه سودا یا غلبه سردی آدم رو اینطو ...

نميدونم چجوري بايد بفهمم طعبم چيه؟

مجازي خيلي کم ميام الانم دنبال راه.حلم که اينجام اخه اگرم برم نبايد خانوادم  متوجه.بشن  اخ ...

خیلی از خونواده ها اینجورن متاسفانه

ببین یکار میگم بهت بکن شاید اوکی شی

من خودمم دم عید شبیه توشده بودم بابام و مامانم رفتن ب مادربزذگم سر بزنن هرلحظه منتظر بودم بزنگن خبر بد بدن بهم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️داشدم ب جنون میرسیدم از فکر و خیال

دودقه دیر  ج میدادن سکته میکردم

بخاطر ریزش موهام از روغن سیاهدانه و بنفشه و اینا استفاده کردم بعد اسنفاده این افکار هم رفت و کم شد

طب سنتی میگه وسواس فکری و افسردگی از سردی مفزه باید مغز گرم کنیم

این روغن ها هم گرم بودن

فک کنم همونا مغزمو اوکی کردن فکر و خیالم رفع شد

خیلی از خونواده ها اینجورن متاسفانه ببین یکار میگم بهت بکن شاید اوکی شی من خودمم دم عید شبیه توشده ...

واي دقيقا وقتي من نيستم ميرن جايي با ماشين بيشتر استرس دارم يعني هرررلحه متنظرم خبر بد برام بياد 

واي دقيقا وقتي من نيستم ميرن جايي با ماشين بيشتر استرس دارم يعني هرررلحه متنظرم خبر بد برام بياد&nbs ...

منم همین شده بودم🤦‍♀️🤦‍♀️

توراه ک بودن جاده صدبار زنگ میزدم🤦‍♀️اصن روانی شده بودم

اما الان خداروشکر اوکی ام دیگه اصن فکر ندارم

منم همین شده بودم🤦‍♀️🤦‍♀️ توراه ک بودن جاده صدبار زنگ میزدم🤦‍♀️اصن روانی شده بودم اما الان خدار ...

واي  ديگه مطمعن شدم همينه منم حتماا امتحان ميکنم اينکارو روغنو اينا

واي  ديگه مطمعن شدم همينه منم حتماا امتحان ميکنم اينکارو روغنو اينا

اره مغزتو گرم کن

میتونی تودماغتم بچکونی

شاید بسوزونه اما اوکیه

سیاهدونه و روغن بنفشه بمال ب کف سرت بمونه دوسه ساعت بعدش یرو حمدم بشور

اره مغزتو گرم کن میتونی تودماغتم بچکونی شاید بسوزونه اما اوکیه سیاهدونه و روغن بنفشه بمال ب کف سر ...

به.مو يا پوست اسيبي نميرسه؟

اخه راجبش نميدونم چيزي