2777
2789
عنوان

یه سوال مهم خوشگلا

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 32 پست
صدالبته عزیزم آنجا که ارادت بُوَد انکار نَبُوَد

راستش همه مسخره میکنن میگن تو درس خودت ادامه نمیدی الکی میخوای بری ....اما من تدریس دوست دارم ....رشته تحصیلیم حقوق و آموزش و پرورش نمیگیره

❤️😘❤️
خواهش میکنم توضیح بده مرد بوده یا زن...چی خونده...الان شاغل ....؟

مرد و الان دانشجوی دکتری هستش

🍂تو وه ناو شار دلم یه قانون جدای دیری و ناو اعتقاداتم تو خود حکم خدای دیری🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش همه مسخره میکنن میگن تو درس خودت ادامه نمیدی الکی میخوای بری ....اما من تدریس دوست دارم ....رش ...

کاری به حرف دیگران نداشته باش راه خودتو برو

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️

دبیرای ما همشون دانشگاه میرفتن دبیر زیستمون داشت برای دکترای بیو نانو تکنولوژی میخوند تازه دانشگاه مشهد ولی اهل کرمانشاه غیر حضوری میخوند ۴۸ سالش بود دبیر شیمی مونم هم استاد دانشگاه بود هم دکترای شیمی میخونده ۵۲ سالش بود با دخترش دانشگاه میرف دبیر عربی مون لیسانس داشت ۳۸ سالش بود گف برا افزایش حقوق میخام دوباره درس بخونم و بقیه شونم دیگه جوون بودن و درسو ول نکرده بودن فعلا

✍مهم نیس قفلای زندگی دست کیه🔒 مهم اینه شاه کلید دست خداس🗝☝🏻💫

اگه استاد بشی میشی استاد حق التدریس،  حقوقش کمه 

نمیدونم شاید بخونی بتونی تو دانشگاهها تدریس کنی 

دفتر وکالت تو یه شهر کوچیک بزنی که وکیل کم داشته باشه  خیلی زود کارت میگیره 

انگیزت کمه ، اگه بشینی همین جوری چیزی دستت نمیاد ولی اگه بلند بشی و حرکت کنی ممکنه تجربه های زیادی تو این راه پیدا کنی 

خدا راه گشایش برای همه گذاشته،  چیزی از دست نمیدی ولی مطمینم شاید چیزای زیادی به دست بیاری 

حالا مجردی ، متاهلی ، بچه داری شرایط فرق داره 

مجرد باشی و یا متاهل بدون بچه درد سرت کمتره 

انگیزت کمه ، اگه بشینی همین جوری چیزی دستت نمیاد ولی اگه بلند بشی و حرکت کنی ممکنه تجربه های زیادی ت ...

واقعا هم به داشتن شغل نیاز دارم ...نمیدونم چکار کنم که ارادم قوی بشه

❤️😘❤️

هدف بزار برای خودت و بعد کوچیک کن هدفات رو و براشون زمان بندیکن و برنامه ریزی و قدم قدم تو راش بزار ، اگه درست برنامه ریزی کنی و ثابت قدم باشی ، کم کم اینه  بهت میگن خانم وکیل