2777
2789

😕من تا دهم خوندم فقط ترم یک و بعد الان دوستام دارن دیپلم میگیرن به نظرتون شروع کنم دوباره غیر حضوری درس بخونم انسانی رشتم سخت نیست 

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم امتحان نهاییا دیپلمو میدم ۲ ساله میخونم انسانی یکم هزینش بالاس

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

🛑توجه توجه🛑

آموزش حفظ قرآن،روخوانی و روانخوانی،تجوید

ویژه کودکان،نوجوانان،بزرگسالان

بصورت خصوصی،گروهی،آنلاین،آفلاین

با هزینه ای بسیار کم

ظرفیت محدود

برای ثبت نام به این شماره در واتساپ پیام بدهید👇 

09372837620 

خانم رحیمی

🌹🌹

نه اصلا داخل بزرگسالان جزوه میدن میان ترم 20 میدن خیای راحته  الان تابستون میتونی بر داری بعد دی برداری خردادم برداری 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
من دارم امتحان نهاییا دیپلمو میدم ۲ ساله میخونم انسانی یکم هزینش بالاس

چرا بالا باشه عزیزم مگه ترمی نیست 

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
چرا بالا باشه عزیزم مگه ترمی نیست 

چرا عزیز ترمیه دهم و یازدهم راحته ولی برا نهاییا هیچ کمکی نمیکنن نمره هم نمیدن مخصوصا تو خرداد ولی تو دی میگن خوبع

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
نه اصلا داخل بزرگسالان جزوه میدن میان ترم 20 میدن خیای راحته  الان تابستون میتونی بر داری بعد د ...

وای خیلی خوشحالم 😍مرسی کمکم کردی یعنی سخنم نیست من متاهلم

من بزرگسال خوندم سه سال دهم یازدهم دوازدهم ن شروع کن من اصن ول نکردم‌کلا خوندم پشت سر هم

من تابستون ترم برداشتم آبان میشه دوسال دی دیپلمو میگیرم😍

وای خیلی خوشحالم 😍مرسی کمکم کردی یعنی سخنم نیست من متاهلم

نه اصلا سخت نیس من فیزک دبیرستان افتادم مجبور شدم برم اونجا واقعا عالی بود اصلا پشبمون شدم که چرا از سال سوم و چهار نرفتم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
نه اصلا داخل بزرگسالان جزوه میدن میان ترم 20 میدن خیای راحته  الان تابستون میتونی بر داری بعد د ...

ن اصلا بیست ب ما نمیدادن نمره خودمونو فقط دوازدهم ک نهایی خیلی سخت میگرفتن

✌✌✌✌
ن اصلا بیست ب ما نمیدادن نمره خودمونو فقط دوازدهم ک نهایی خیلی سخت میگرفتن

نهایی دست اونا نیس اصلا کشوریه 

والا من واحد گزروندم اونجا  شاید بستگی داره کجا باشی

من بزرگسال خوندم سه سال دهم یازدهم دوازدهم ن شروع کن من اصن ول نکردم‌کلا خوندم پشت سر هم

مرسی عزیزم 😍من خیلی بی ارادم تصمیم گرفتم بخونم