2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
چیه چرا این شکلی شدی.نوزاد دارم نمیتونم بدم خشک شویی  میخوام تو خونه بشورم

کوسنت روکش داره یعنی عین بالشه اول باید امتحان کنی که با شوینده رنگ میده یا نه بعد بنداز تو لباسشویی بشورش.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
 کوسنت روکش داره یعنی عین بالشه اول باید امتحان کنی که با شوینده رنگ میده یا نه بعد بنداز تو ل ...

نه روکش نداره .نمیدونم والا رنگ میده یانه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نه روکش نداره .نمیدونم والا رنگ میده یانه 

خب تست کن اول گرد و خاک کوسن رو بگیر بعدا امتحان کن با مواد شوینده ببین رنگ میده یا نه بعدا دیدی رنگ نمیده بشورش 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
من یبار انداختم نشد فقط ببین دوتایی بنداز بیشتر نندازی گیرکنه به لبه های لباسشویی پاره بشه چون یکی ...

من تکی میندازم فقط میخوام پاره نشه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر