2777
2789
جانا سخن از زبان ما می گویی 😔😔👌🏻👌🏻 نرو اسی نرو  ترو خودتو بیچاره نکن

سلام عزیزم.خوبی؟نی نی بدنیا اومد؟

بنظرم آدم  ۲۰ متر خونه ی مستقل داشته باشه واسش قصره در برابر خونه ی بزرگ در کنار پدرومادر شوهر☹قفسه قفس

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
سلام عزیزم.خوبی؟نی نی بدنیا اومد؟ بنظرم آدم  ۲۰ متر خونه ی مستقل داشته باشه واسش قصره در برابر ...

سلام به روی ماهت😘

اره پسرم پنج ماهشه عزیزم 

اره واقعا زندگی کنار مادرشوهر خود قفسه خود زندانه خود مرگه

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به روی ماهت😘 اره پسرم پنج ماهشه عزیزم  اره واقعا زندگی کنار مادرشوهر خود قفسه خود زن ...

ای جان.قدمش مبارک باشه.زیر سایه ی پدرومادر بزرگ بشه.

به امید روزی که از قفس نجات پیدا کنیم😞 

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ای جان.قدمش مبارک باشه.زیر سایه ی پدرومادر بزرگ بشه. به امید روزی که از قفس نجات پیدا کنیم😞 

ممنون مهربونم سلامت باشی ❤

ای وای شما خودت کنار مادرشوهر زندگی میکنی؟

من فکر کردم تجربه دیگران را داری میگی 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
خب الان به شوهرم بگم زنداداشت اینجوریه زود جبهه میگیره واقعا ناراحتم خودمم نمیدونم چطوری متوجهش کنم ...

اگر مجبوری بری برو من باهاشون توی بک آپارتمان هستم مشکلی ندارم اما چند تا چیز رو‌رعایت کن 

سفره ات جدا باشه و بدون اطلاع خونه هیچ کدوم نرو ‌اگر دیدی بدون دعوت میان سرد برخورد کن بچه های جاریت قرار نیست دایم پیش تو باشن و قرار نیست برای رفت و امدت و مهمون داشتنت به کسی توضیح بدی هرچی گفتن با لبخند نگاه کن و هیچی نگو کار خودت رو بکن 

اگر بچه داری نذار بی برنامه برن جایی 

belfijoon هستم                                                                 
دوسه بار به شوهرم گفتم گفت هرکاری کنی باید بریم بااونا بشینیم حالا با مادرشوهرم راضیم ولی با جاریم ا ...

به شدت با جاریت فاصله رو حفظ کن عین  دوتا همسایه غریبه 

belfijoon هستم                                                                 
اگر مجبوری بری برو من باهاشون توی بک آپارتمان هستم مشکلی ندارم اما چند تا چیز رو‌رعایت کن  سفر ...

عزیزم یکم بیشتر راهنماییم میکنی اینا خیلی زبونشون نیش داره نمیدونم چطورمیخوام کنار بیام

عزیزم یکم بیشتر راهنماییم میکنی اینا خیلی زبونشون نیش داره نمیدونم چطورمیخوام کنار بیام

ببین مثلا میاد دم در چیزی می‌خواد وایسا دم در باهاش حرف بزن سریع تعارف نکن بیاد داخل . بچه هاش رو قبول نکن اگر فرستاد پیشت بعد ۱۰ دقیقه بگو من کار دارم برید خونه تون رک هم بگو من مسئولیت نمیتونم قبول کنم . اگر نیش و کنایه زدن با لبخند نگاه کن و بعد روت رو برگردون این از هر جوابی بدتره یا رک بگو من اینجوری راحت ترم 

belfijoon هستم                                                                 
ببین مثلا میاد دم در چیزی می‌خواد وایسا دم در باهاش حرف بزن سریع تعارف نکن بیاد داخل . بچه هاش رو قب ...

بخدا اینا خیلی آدمای چرتین خواهرشوهرم که ۱۸سالشه پرو و حاظرجوابه چن وقته باهاش حرف نمیزنم فقط درحدسلام خوبی

جاریمم مدام گوشی به دست هرچی میشه اینجا پیام میده به خواهراش کلا آدمای چرتین