2777
2789
عنوان

میکرونیدلینگ پوست رو نازک میکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3933 بازدید | 18 پست
من اینقدر راجع به کارهای زیبایی تحقیق میکنم و از این و اون میپرسم خودم الان متخصصی شدم😄 به نظرم بع ...

من میخوام برای اسکار جوشام میکرونیدلینگ کنم اگه دوره درمانمو تکمیل کنم ولی ترمیم نرم هر ۶ ماه یا یکسال یه بار اسکارهای قبلیم برمیگرده؟؟

من بخاطر اسکار جوشام میخوام برم یعنی بعد از ۶ ماه یا یکسال اگه ترمیم نرم برمیگرده؟

اگر اسکارات عمیق باشه بهتره سابسیژن‌کنی اما اگر سطحی باشن همون چند جلسه میکرونیدلینگ درستش میکنه

من بیشتر تمدیدشو برای لک و چروکایی میگم که به مرور ایجاد میشه والا اسکاری که جواب بگیره دوباره در نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند بار میکرونیدلینگ‌ کردم برای منافذ باز پوستم و خیلی راضی بودم،دکتم همزمان یه موادی روی پوستم‌م ...

کجا رفتی عزیزم اسم دکترت چی بود و اینکه درد داره؟ هزینش چقدره؟ هر چند وقت یه باید رفت یه بار کافی نیست؟