2777
2789
عنوان

میکرونیدلینگ پوست رو نازک میکنه؟؟

3930 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من رو پوستم فرورفتگی جای جوش(اسکار)دارم میخواستم میکرونیدلینگ کنم که یکی از دکترا گفتن پوست رو نازک میکنه و لیزر co2فراکشنال بهتره ولی من تو نی نی سایت و جاهای دیگه تحقیق کردم که اونجا هم برعکس میگن .

کسایی که تجربه میکرو دارن لطفا بگین پوست رو نازک میکنه؟

من چندبار میکرو کردم خیلی خوبه فقط تو تابستون مراقبت بیشتر میخواد  لیزر پوست ب مرور شل میکنه&n ...

ممنون منم میترسم کلی خرج کنم اخرشم پوستمو نازک یا شل کنه برا همین گفتم اول تحقیق کنم بعد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند بار میکرونیدلینگ‌ کردم برای منافذ باز پوستم و خیلی راضی بودم،دکتم همزمان یه موادی روی پوستم‌میریخت که اصلا هعته بعدش همه‌متوجه شفاف شدن صورتم‌شدن،تا به امروز هم‌پوستم‌نازک نشده😁

لطفا جواب بدین خیلی مهمه برام😔😥

برو انجام بده خودت نتیجشو میبینی و باز دوست داری بری،فقط پیش یه کاربلد برو که هم‌درست انجام بده هم‌بدونه متناسب پوستت چه موادی باید بزنه

مثلا به من گفت منافذت بازه باید یه آمپول خاصی بزنم‌برای دختر عمم‌که لک داشت یه مواد دیگه زد جفتمون هم‌راضی بودیم

برو انجام بده خودت نتیجشو میبینی و باز دوست داری بری،فقط پیش یه کاربلد برو که هم‌درست انجام بده هم‌ب ...

شرمنده یه سوال دیگه هم دارم میکرو نیدلینگ دائمیه؟ یا بعد یه مدت احمال داره دوباره برگرده؟؟

من چند بار میکرونیدلینگ‌ کردم برای منافذ باز پوستم و خیلی راضی بودم،دکتم همزمان یه موادی روی پوستم‌م ...

ببخشید میکرونیدلینگ دائمیه یا برمیگرده بعد یه مدت ؟؟

بسته به نوع پوستت و کاری که لازمه براش انجام بشه تعداد جلساتش رو دکترتون تعیین میکنه و وقتی جلسات رو تکمیل کنی پوستت اصلاح میشه 

من تا الان سه جلسه رفتم پوستم خیلی خوب شد دکترم گفت یه جلسه دیگه بیا بعد ازون هر شش ماه تا یک سال بیا

البته یه چیزی بگم این روش ها همشون نیاز به تمدید دارن چون که بالاخره ما همیشه پوستمون در معرض آلودگی و آفتاب و خطرات دیکه هست اما فواصلش مثل قبل نیست مثلا همون که دکترم گفت سالی یک بار 

من اینقدر راجع به کارهای زیبایی تحقیق میکنم و از این و اون میپرسم خودم الان متخصصی شدم😄

به نظرم بعد تکمیل جلسات باید هر شش ماه تا یک سال تمدید کنی چون بالاخره ت  اون فاصله پوستت در معرض آفتاب و آلودگی بوده

این روش ها همه پوستای مرده سطحی رو از بین میبرن که پوست زیری تحریک بشه و شروع کنه به جوانسازی هم شفاف بشی هم چروکا از بین بره

بسته به نوع پوستت و کاری که لازمه براش انجام بشه تعداد جلساتش رو دکترتون تعیین میکنه و وقتی جلسات رو ...

من بخاطر اسکار جوشام میخوام برم یعنی بعد از ۶ ماه یا یکسال اگه ترمیم نرم برمیگرده؟