2777
2789
میگن کتاب خوندن یا تنهات میکنه یا دیوونه😂 منم زیاد میخرم و میخونم ب حرف بقیه م توجه نمیکنم توام ب ...

آقا تمام تقصیر این دوماد خرمونه... ننه بابای اون بدشون میومد به ننه بابا منم رسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم اینطوری میگفتن الان خودشون مشتاقن میگن تیکه ی خوب چی داری از کتابات نشون بده ماهم بخونیم

خب بدبختی مامان بابای من تا پنجم بیشتر نخوندن.. برادرمم آخونده.

الان که تعطیلات میاد زیاد بخر ،بعد اونایی که میخونی رو بخون بقیه اش رو نگه دار واسه زمانایی که درس د ...

من به یه نفر حسودیم شد و کتابخون شدم... البته اون ازم بزرگتره.

خب بدبختی مامان بابای من تا پنجم بیشتر نخوندن.. برادرمم آخونده.

اهمیت نده وقتی میدونی کارت درسته... تهش تویی که با اونا فرق داری و ی انسان اهل مطالعه و فوق العاده ای 🙂...کتاب عالیه

اهمیت نده وقتی میدونی کارت درسته... تهش تویی که با اونا فرق داری و ی انسان اهل مطالعه و فوق العاده ا ...

همین ... حسادتی که به یه نفر دارم باعث شده کتاب بخونم

من به یه نفر حسودیم شد و کتابخون شدم... البته اون ازم بزرگتره.

اگه علاقه داری حتی به زور خانواده هم شده میخونی

اگه علاقه نداری که ولش

ولی اون راحلی که گفتم خوبه امتحانش کن

و اینکه با خانوادت بشین صحبت کن بهشون بگو خوبه من اوقات فراغتم رو تو فضای مجازی بگذرونم؟به جاش چندتا کتاب مفید میخونم(خودمم این مشکل رو داشتم با حرف زدن حلش کردم)

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
کتابخونه تو قم همه اش مذهبیه

اهوم حق داری 

مامان منم خیلی کتاب میخوند قبلا بابام همیشه مسخرش میکرد میگفت دیوونه ای انقدر سرتو میکنی تو این کتاب ها

اصلا طرز تفکرشون به هم نمیخوره الان خیلی وقته دیگه مامانم کتاب نمیخونه