2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم واسه بعضی کاربرای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 4864 بازدید | 134 پست
حالا چرا مثل احمدی نژاد مدرک جور میکنید🤣🤣🤣🤣🤣

😐😂

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدجالب اینجاس میان میگن تونامزدیه بهم خورده داشتی خب داشته که داشته چه ربطی به موضوع تاپیک داره

عاشق منطق یه عده کاربرای اینجام

به هیچ وجه طرف خواهرشوهرو نمیگیرن

عروس بیاد بزنه تو گوششونم میگن حق داشته

همینان که با خانواده ی شوهر نمیتونن بسازن

🍁
عزیزم شما یه توهینی کردین و بهتر نبود به جای این همه بحث کردن یه معذرت میخواستین؟ ما جای خدا نیستیم ...

اتفاقا میخواستم کنم چون دوست ندارم دل کسی حتی همین مجازی بشکنه ولی ازینکه فاز علامه دهل برداشتین واقعا حال آدمو بهم میزنه

#ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))

کودکستان نی نی سایت 🙄

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اصلا نظر بقیه برام مهم نیست میدونی؟ فقط حرف و فکر کسایی که ارزش دارن برام مهمه پنداتم واسه خودت نگ ...

عزیزم یه اشتباهی کردی نمیخوای عذر خواهی کنی به خاطر همین الکی کشش میدی و مثل بچه ها رو اشتباهت پافشاری میکنی   چون اینارو میدونم دیگه کاری باهات ندارم مهم اینه که تو الان خودتم میدونی اشتباه کردی فقط به زبون نمیاری  

بعدجالب اینجاس میان میگن تونامزدیه بهم خورده داشتی خب داشته که داشته چه ربطی به موضوع تاپیک داره

بخاطر اخلاقش میگن .منم دیدم تو اطرافم .خواهرشو زندگی خوبی نداره چشم دیدن زندگی زنداداششو نداره .از روی لج و بچه بازی کاری میکنه تا کدورت به وجود بیاد .

من جوابشو دادم هر چی تاپیک داره آه ناله و بدبختی هست،بعد به این دختر میگه خدا جوابتو داده

دقیقا...اصلادرست نیس استفاده ازنقطه ضعف دیگران

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

من اون تاپیک رو ندیدم برای همین اظهار نظری در موردش نمیکنم چون از قبل و بعدش خبر ندارم.ولی به شکل آزار دهنده ای از سرزنش کردن کسی میترسم 

حتی وقتی توی دلم گفتم فلانی چرا اینجوریه عینا خودم همون‌جوری شدم 

بترسید از سرزنش کردن دیگران که عمر به سر نمیاد تا وقتی که عین همون موقعیت برای خودتون پیش بیاد 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اسی بابا ول کن دیگه  منم دارم به این نتیجه میرسم بنده خدا عروستون ول کن بابا

تاپیک من نبود😑