2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی استخدامی دولت بدون هیچ سهمیه و پارتی یک ضرب قبول شدم به عشق هم اعتقاد ندارم، عشق یعنی دوست داش ...

منم دعا کن عزیزم

تنها آرزوم یه کار با حقوق حلال و بدون پارتیه

موفق باشی

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

اونو یادم نمیاد ولی امروز یه روز عجیبیه نمیدونم خوبه یا بد

امروز یه خاستگار برام اومد انقدر دل بستم بهش عاشقش شدم شدیدا واقعا حیفه اگه بهش نرسم میترسم از دستش بدم 

الان استرس اینو دارم که نکنه از من خوشش نیاد نکنه زنگ نزنه نکنه موانعی سر راهمون باشه نتونم باهاش ازدواج کنم

اصلا نمیدونم صلاحم چیه نکنه ازدواج باهاش به صلاحم نباشه یا به صلاحم باشه ولی جور نشه

الان شدیدا دارم بهش فکر میکنم بد جوری عاشقش شدم دلم تنگ شده براش خیلی دوسش دارم خیلیییی... 😔😭

شبی که با شوهرم اولین بار اومدیم تو خونه ای که خریده بودیم خوابیدیم وسایل جهازمو چیدیم تو عقد بودیم ...

دقیقا مثل مااز در به دری خسته شده بودیم ماهر شب باهم بودیم اگه یک شب از هم دور بودیم ساعت هفت صبح نامزدم میومد خونمون منو میدید بعد میرفت سر کار اولین شب تو خونه خودمون بهترین شب بود

منم دعا کن عزیزم تنها آرزوم یه کار با حقوق حلال و بدون پارتیه موفق باشی

ان شاءالله دوست عزیز به حق خدای بالاسر همه جوونها مخصوصا شما با تلاش به شغل ثابت و با امنیت و درامد حلال برسن. 

دقیقا مثل مااز در به دری خسته شده بودیم ماهر شب باهم بودیم اگه یک شب از هم دور بودیم ساعت هفت صبح نا ...

وای دقیقا ما هم تو عقد هر شبببب پیش هم بودیم تو اتاقم تخت دو نفره گذاشتیم تو عقد بودم 😍😍منم یه بار شب نیومد صبحش اومد باز رفت ظهر اومد 😁

ان شاءالله دوست عزیز به حق خدای بالاسر همه جوونها مخصوصا شما با تلاش به شغل ثابت و با امنیت و درامد ...

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند