2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بارداری؟ 

نه من چهار ساله منتظرم همش لکه بینی به هفته قبل پری هر چی دارو میخورم بی فایده است

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
من همیشه اول یروز لک میشم بعد پریود میشم 

یه روز لک اشکالی ندارد من یه هفته لک دارم بعد پری میشم

میتونم یه سوال بپرسم در مورد بارداری لطفا جواب سوالمو بدین ممنون میشم راهنماییم کنید 

بپرس عزیزم

بپرس عزیزم

من برای بارداری اقدام کردم. معاینه اینا کرد یسری ازمایش قبل بارداری ازمایش هورمونی نوشت  خیلی استرس دارم بهد این ازمایشا  اگه خوب باشه باز ازمایش دیگه مینویسه بعدش چی میشه ... 

من برای بارداری اقدام کردم. معاینه اینا کرد یسری ازمایش قبل بارداری ازمایش هورمونی نوشت  خیلی ا ...

نترس این آزمایش ها رو همه میدم اصلا نگران نباش معمولا هیچ مشکلی هم نیست البته منظورت رو واضح نفهمیدم جواب آزمایشات اومده؟

نترس این آزمایش ها رو همه میدم اصلا نگران نباش معمولا هیچ مشکلی هم نیست البته منظورت رو واضح نفهمیدم ...

نه نیومده فردا میگیرم بهم بعد پریودم یعنی هفته ایندن نوبت داده تا برم ازمایشامو ببینم . یعنی بعد این ازمایشا میگه رابطه داشته باشین یا اینکه نه خالا حالا هی باید ازمایش بدم بازم؟ 

نه نیومده فردا میگیرم بهم بعد پریودم یعنی هفته ایندن نوبت داده تا برم ازمایشامو ببینم . یعنی بعد این ...

نه بابا فقط چند تا آزمایشه واسه ویتامین دی و پروژسترون و این جور چیزا بیخیال آزمایش برو اقدام کن باردار بشی اینا برا خوشونه پول علمی بگیرن من خودم تجربه دارم چقدر هر ماه پول بیخود ازم می‌گرفتم و میگفتن هیچیت نیست

نه بابا فقط چند تا آزمایشه واسه ویتامین دی و پروژسترون و این جور چیزا بیخیال آزمایش برو اقدام ...

توکل بخدا اینقدر استرس دارم که نگو انشالله که هردومون باردار بشیم خدا بهمون بچه سالم و صالح بده . 🌺

توکل بخدا اینقدر استرس دارم که نگو انشالله که هردومون باردار بشیم خدا بهمون بچه سالم و صالح بده . 🌺

ایشالله عزیرم