2777
2789
عنوان

شوهرای الکی غیرتی

287 بازدید | 15 پست

رو به نظرتون چطوری تحمل کنیم؟ خسته ام کرده هیچ جا باهاش دو نفری نمیرم مدام وقتی بیرون میریم با یکی الکی درگیر میشه بخاطر من یا اینکه اگه به اونا چیزی نگه خودم و آسفالت میکنه 😭 بیرون رفتن و بهم زهر میکنه امروز وقت دندونپزشکی داشتم گفت منم میام مجبور شدم ببرمش با دکتر دعوا کرده اعصابم از این کاراش خط خطیه 😬

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب مگه هستن اینجور مردا هنوز ندیده بودم 

کاش نباشه 😔بخدا من میتونم از پس خودم بر بیام 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
بره روانشناس

بگم بره یه دعوای دیگه تو خونه راه میندازه که اصلا جمع نشه

ایشون غیرتی نیست شکاکه عزیزم

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
ایشون غیرتی نیست شکاکه عزیزم

نه شک نداره چون خیلی جاها تنهایی میرم ولی اگه گاهی همراهیم کنه بیچاره ام میکنه

من شوهرم خیلی غیرتیه ولی نه اینطوری،غیرتی بودنشم دوس دارم،حرف بزن باهاش بگو دوس نداری این رفتار شو

سایه ات،از سرما،کم نشود حضرت یار😍🧿عاشق آقامونم،برای خونه دارشدنمون صلوات میفرستی؟اللهم صلی علی محمد و آل محمد،.                             به امید خریدن خونه تا پایان تیکر،که میشه اولین سالگرد ازدواجمون
نه شک نداره چون خیلی جاها تنهایی میرم ولی اگه گاهی همراهیم کنه بیچاره ام میکنه

پس وسواس فکری دارن 

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
دکتر چی گفت؟ وسواس فکری داره روانپزشک بره

دکتر بنده خدا فقط گفت شما ترسیدی که دهنت و باز نمیکنی یا دهنت در حالت عادی همینقدر کوچیکه ؟ بعدشم یه کوچولو خندید ولی بخدا منظوری نداشت چند ساله من حتی یرای چکاپ میرم پیشش 

من شوهرم خیلی غیرتیه ولی نه اینطوری،غیرتی بودنشم دوس دارم،حرف بزن باهاش بگو دوس نداری این رفتار شو

آخه این از حد گذشته 😢 آبروم و داره میبره