2777
2789
عنوان

دوستاني كه اهل نمازن بياين لطفاا

639 بازدید | 109 پست

دوستان من در خوندم نماز بسيار سستم ،يه روز ميخونم دو روز نميخونم ،خيلي احساس بدي دارم دو سه سال پيش اينجوري نبودم مرتب و سروقت نمازاموميخوندم اما الان..

احساس ميكنم از وقتي نمازام مرتب نيست مدام غر ميزنم مدام ايراد ميگيرم 😥كلا خيلي انرژي هاي منفي و نامعتعارف به سمت زندگيم اومده

شما چاره اي دارين؟چجوري خودتونو مقيد ميكنيد كه حتما سر تايم خودش نماز بخونين؟

واينكه به نظرتون واقعا انرژي مثبت ميده نماز ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر وقت می خونم آرامش می گیرم .یه حس عالی.. اینه که شدیدا مقیدم به خوندن و سر وقت خوندن . باید رو خودت کار کنی

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

۱ )  از خود خدا  کمک بگیرید  .  مطمئن باشید  خدا  دست رد به سینه تون نمیزنه  و  قطعا کمک تون میکنه

۲ ) هر جا که هستید و در هر موقعیتی که هستید  ،  با صدای اذان  همون لحظه   وضو بگیرید و نماز اول وقت بخونید  ، هم  وقت تون برکت پیدا میکنه و هم  آرامش پیدا میکنید و هم  سست نمیشید

۳ ) کتاب  « چگونه یک نماز خوب بخوانیم  ؟ » آقای پناهیان  رو بخونید ، بی نظیره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....