2777
2789
عنوان

مشورت میخوام خوشگل خانما💚

74 بازدید | 16 پست

سلام خوشگلا امیدوارم حال دلتون خوب باشه 😘

بلاخره خونه پیدا کردم قراره اخر ماه جابه جا شم 

دوستانم من تو این خونه که هستم جای بعضی وسایلام نشد مثل میز ناهارخوری و باندهای دستگاه صوتی تصویری و بعضی وسایل اشپزخونه که مجبور شدم تو کارتن کنم بزارم کنار  میز ناهار خوریم هم خونه کسی گذاشتم تازه اجاق فردار هم خونه کسی گذاشتم چون گاز صفحه ایه خونه ها همچنین خونه جدید باز گاز صفحه ایه و کمد دیواریش کوچیکه و سالنش کوچیکه 

میخواستم بپرسم بنظرتون بفروشمشون ؟ 

شما بودین نگه میداشتین ؟ 

من از ترس اینکه جا ندارم هیچی نمیتونم بخرم به خونم اضافه کنم شما مستاجرین میخرین وسیله ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم هاشو نگهدار بقیه رو اگه به پولش نیاز داری بفروش. اگه نیاز نداری که بزار باشه. 

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51 
انباری هست این خونه جدیدا یعنی بزارمشون انباری ؟ شوهرمم میگه گرونن نمیشه بعدا خرید ☹

شوهرت حق داره واقعا نميشه خريد

من يه سبزي خرد كن داشتم انقد نشستن زير پام مفت دادم رفت ديروز رفتم بخرم بيخود ترينش ١/٥بود

چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو
مهم هاشو نگهدار بقیه رو اگه به پولش نیاز داری بفروش. اگه نیاز نداری که بزار باشه. 

به پول که نیاز ندارم ولی کلافه شدم از بس هعی اینا رو جابجا میکنم و استفاده ندارم . ولی نمیدونم بعدا بشه خرید یا نه الان کلی چیز دلم میخواد بخرم ولی جا ندارم ☹

شوهرت حق داره واقعا نميشه خريد من يه سبزي خرد كن داشتم انقد نشستن زير پام مفت دادم رفت ديروز رفتم ب ...

اره وسیله برقی گرون شده منم غذا ساز و گوشت کوبو و اسیاب و برخی قابلمه و ماهیتابه هام  تو کارتنن ☹ اینجا کابینتاش کم بود . ولی حس میکنم میز ناهار خوریه اضافه گفتم صندلیاشو کنار مبلا بزارم ولی خودشو بفروشم 

اره وسیله برقی گرون شده منم غذا ساز و گوشت کوبو و اسیاب و برخی قابلمه و ماهیتابه هام  تو کارتنن ...

وسيله برقي كه اصلا نفروش اگه اشپزخونه جا داره بعدا كابينت بزن

ميز نهار خوريت چند نفره اس

پذيراييت جا نداره يه گوشه بذاري؟

۴ نفره اس . من اشتباه کردم موقع جهاز همه چی خریدم ☹ 

خوب كردي تقصير تو نيس روز به روز خونه ها اب ميره وگرون تر ميشه 

منم خونم كوچيكه يه وقت ميخام يه چي بگيرم غصه ام ميگيره كجا بذارم تو انباري هم اطمينان نميكنم يه بار كلي چيز ازمون دزديدن نتونسيم ثابت كنيم

همش حس میکنم اضافیه معلوم نیست کی استفاده کنم شوهرمم میگه گرونه بعدا نمیشه خرید ☹

اونو که راست میگه ولی خوب وقتی خودت نمی تونی استفاده کنی چ کار یه بفروش تا اون موقع خدا بزرگه 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
خوب كردي تقصير تو نيس روز به روز خونه ها اب ميره وگرون تر ميشه  منم خونم كوچيكه يه وقت ميخام ي ...

واییی منم ترسیدم این خونه جدید انبارشون همکفه تو پارکینگ نیست البته ببرن خوب من راحت میشم 🤣 ولی بعدا از نظر مالی چطور بخرم بدبخت میشم 🤣