2777
2789

پسرم دو ساعت بعد ظهرا میخوابه.خیلی برام لذت بخشه😊  اگه کار خونه هم داشته باشم میرم تو آرامش و تنهایی خودم کارایی که دوست دارم و انجام میدم یا میرم تو گوشی.ولی بعد که بیدار میشه پشیمون میشم آخه اصلا نمیزاره کار کنم.شما چیکار میکنید؟

زخمی از ترکیدن های بسیار...به قول پسرم ده تا دوستون دارم،،،😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوابم کارم ک داشته باشم چون خستم میکنه نمبتونم انجام بدم .

نمی‌دونم چرا کیفم میاد بخوابم😅گاهی به چرت کوچولو

پسرم دوماهشه شیرشو دادم منتظرم بخوابه ومنم یکم بخوابم ولی عین جغد چشاشو باز کرده داره اینور اونور نگا میکنه

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  
نمی‌دونم چرا کیفم میاد بخوابم😅گاهی به چرت کوچولو

کار همیشه هست چیوقت نیست ک کار تموم بشه جز با مرگ. ولی خب وقتی ک خسته ای نمیتونی بچه داری کنی .راحت بگیر بخواب. منم الان میخوام بخوابم.

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔
بعد از ظهرا من میخوایم دخترم بیدار میمونه😂 البته دخترم بزرگه ۸ سالشه

بعضی وقتها میگم خدایا بچه هام بزرگتر شن من با خیال راحت به کارایی که دوست دارم بریم .الان واقعا درگیرشم.تازه یه توراهیی هم دارم

من همیشه کارامو از صبح که بیدار میشم انجام میدم ،جلوی دیت و پامو خییلی میگیره

ولی سعی میکنم تو تایمی که خوابه دیگه فقط خودم باشم و خودم

گاهی منم میخوابم

گاهی هم مثل الان میرم تو گوشی 

ولی نمیدونم چرا پسرم میخوابه به طرز عجیبی گرسنم میشه اونم بیشتر هله هوله ولی خیییلی کیف میده😅😅😅😅😅😅😅

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
پسرم دوماهشه شیرشو دادم منتظرم بخوابه ومنم یکم بخوابم ولی عین جغد چشاشو باز کرده داره اینور اونور نگ ...

عزیزم...خدا حفظش کنه....وای آره اولاش خیلی سخته.من پسرم بزرگتر شده یزره راحتتر شدم.

منکه دخترم چهارسال و نه ماهشه من میخوابم اون بیداره بی سروصدا بازی میکنه البته سروصداهم بکنه من نمیفههم نیم ساعتم بخوابم سرحال میشم.فقط دلم کباب میشه هی میاد میپرسه مامان دیگه چرتتو زدی پامیشی😄😄