2777
2789
عنوان

فرزاد فرزین رو از نزديک کسی ندیدههههههه 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 89 پست
کنسرت حالا مهربون یا مغرور باشه چه فرقی میکنه؟🤔 خانومشم من پیجشو داشتم... عکس منتشر نمیکنه

هیچکی به اندازه ی خانوم بابک جهانبخش عکس منتشر نمیکنه خخخ   یه  پا  بلاگری برا خودش

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
نه من فقط کنسرتش دیدم

واقعا؟

رفته بودی یا فیلمشو؟

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکی به اندازه ی خانوم بابک جهانبخش عکس منتشر نمیکنه خخخ   یه  پا  بلاگری برا خ ...

زن شاهرخ استخری🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑😑

یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍
زن شاهرخ استخری🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑😑

اون که اصلا  هیچی  نگم برات 🥴👎

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
کنسرت حالا مهربون یا مغرور باشه چه فرقی میکنه؟🤔 خانومشم من پیجشو داشتم... عکس منتشر نمیکنه

ارع میگن فرزاد فرزین خیلی غیرتیه نمیذاره

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

اره میدونم من تا فیها خالدونش رو در اوردم 😁😁

خب فرق میکنه دیگه 😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من دیدمش از نزدیک وقتی کلیپاشو ماهواره نشون میده خیلی میرم جلوتلویزیون شوهرم میگه اینقدنرونزد ...

مثل من😂😂

کنسرتش رفتم

خوش به حالت 

کدوم اهنگش؟

عکسم. گرفتی باهاش؟