2777
2789
عنوان

داروخونه

52 بازدید | 4 پست

رفتم داروخونه کرم سی گل ویتامین سی خریدم،به خانومه میگم شب استفاده بشه یا روز؟ میگه نه روز اونم دو دفعه😕

اومدم خونه بروشور خوندم نوشته شب استفاده کنید،و روز ضدآفتاب بزنید.

چقدم گرون بود🥺

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست⁦💞
چن بود 

۶۷هزار🥺🥺🥺

دیجی کالا ۵۰بود با تخفیف ۴۵نمیدونم اون دیجی اصل نبود یا این اصله😕ولی تولیدش برای نهم برج دو هستش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶۷هزار🥺🥺🥺 دیجی کالا ۵۰بود با تخفیف ۴۵نمیدونم اون دیجی اصل نبود یا این اصله😕ولی تولیدش برای نهم ...

آره تو نظرات دیجی خیلیا نوشتن محصول با بیرون فرق داره انگاری فیک هستن نمیدونم والا من نگرفتم از دیجی تا حالا 

آره خیلی گرونه از نظر من 😔

من یک آنتی ناتالیسم هستم
آره تو نظرات دیجی خیلیا نوشتن محصول با بیرون فرق داره انگاری فیک هستن نمیدونم والا من نگرفتم از دیجی ...

اره بابا خیلی گرونه،ولی من صورت لک قهوه های کوچولو داره بچه‌ها گفتن بزنی دراز مدت لک هارو میبره،حالا خدا کنه اصل باشه،و لک ها بره حالا قیمتش مهم نی🥺