2777
2789
عنوان

دخالت های خانواده همسر

201 بازدید | 25 پست

باید چجوری برخورد کرد؟ولم نمیخواد همسرم اذیت شه نمیخوام ماجرا درست شه و احترامی نمونه

یه بار تعریف کردم گفت حرف همیشه هست تو کار خودتو بکن

دارم وسایل خونه عوض میکنم میگن فرش اونجوری کابینت اینجوری نیمدونم مبل قهوه‌ای.بابا من یه عمره ارزومه وسایلم سفید و روشن باشن دست بر دار نیستن

اصلا این هیچی پیش بقیه هم حرف میزنن

هرچقد بیخیال میشم فایده نداره دلمم نمیخواد همسرم اذیت شه

راهکار بدین لطفا

من یک مامان هپارینی‌ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار با ارامش و مهربونی بهشون بگو من این مدلو این رنگو دوس دارم من قراره هرروز تمیز کنم شما غصه نخورید لطفا

اونوق خودشون دیگ میشینن تو جاشون .احترام حرف اوله زبان خوش همه چیو درس میکنه .چن سالته شما

رفتنت آنقدرها هم که فکر میکنی فاجعه نبود:من مثل بیدهای مجنون ایستاده میمیرم💔بیر نصیحت دییرم سیزدن اوتور 🖤بیرینی سوسن اگر آلاتما🖤او کَسین عاقبتین خار اِلییب🖤سن اونون گوزلرینی آغلاتما😞