2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم خط کمرنگ افتاد 😢یعنی؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 53 پست
من بار اول که باردار شدم خیلی ناپخنه بودم باردار نمیشیم و ی سال بشدت اذیت شدیم  خودم و شوهرم ...

آخی عزیزم،منم 5ماهه عروسی کردم 🙈اما میخوایم زود نی نی بیاریم جفتمونم دوس دارم حساس بودنم رو همسرمم تاثیر گذاشته میگه بازم مثبت نشد؟😁اونم منتظر مثبت شدنشه ولی هنوز بهش نگفتم تا مطمعا شم

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
من بار اول که باردار شدم خیلی ناپخنه بودم باردار نمیشیم و ی سال بشدت اذیت شدیم  خودم و شوهرم ...

حالا من اوایل ازدواجم ک بچه نمیخواستم هروقت از دستمون درمیرفت یا تاخیر داشتم،یه بی بی میزدم توقع داشتم دوتا خط کاملا پررنگ باشه،وقتی پررنگ نبود فوری شاد وسرخوش مینداختم بیرون،اصلا هاله ماله نمیدونستم چیه،الان میگم اگه اون موقع ها واقعا  یه وقت باردارم  می بودم که نبودم اصلا نمیفهمیدم....🤣🤣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من اوایل ازدواجم ک بچه نمیخواستم هروقت از دستمون درمیرفت یا تاخیر داشتم،یه بی بی میزدم توقع داش ...

اره

متاسفانه ماها خیلی نا بلد بودیم

تازه توی دانشگاه چند واحد تنظیم خانواده گذرونده بودیم

بازم شوت بودیم 

وقت ازدواج

لطفا پیام خصوصی ندید! 
اره متاسفانه ماها خیلی نا بلد بودیم تازه توی دانشگاه چند واحد تنظیم خانواده گذرونده بودیم بازم شو ...

دقیقا🤣🤣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

سلام عزیزم چه خبر؟!مثبته؟؟

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘
سلام عزیزم چه خبر؟!مثبته؟؟

ارررره 😍😍😍جــــــــــیییغ

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
ارررره 😍😍😍جــــــــــیییغ

مبارکهههههههههههههههههه😍😍😍😍😍😍😍😍

انشالله پا قدمش برات خیرو خوشی و برکت بیاره😘😘😘

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘
واقعا نمیبینی😐😐😐😐❤

چه کمرنگ افتاده

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا