2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل یه راه مطمئن پیدا کنید برای خودکشی 

اینجوری احتمال داره نمیری ولی کلیع و کبدت داغون میشه یا ممکه کلی مریضی بگیری ک تا اخر عمر باید تحملشون کنی 

الانم زنگ بزن 115 

فکر_چیز_خوبیه#  ‍ 

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤
قربون دلت برم❤❤ چند سالته؟ الان روحیه ت خوبه؟

فداتشم گلم خدانکنه....الان اره بهترم و نوزده سالمه اونموقع ک دست همچین کارشومی زدم هیجده بودم .....خدا منو واقعا ببخشه ....خواهشا کسی ک میخواد خودکشی کنه منصرفش کنید حتی الکی هم بگ بازم منصرفش کنید شاید یجایی تو دلش بگ من واسه یه نفر اهمیت داشتم ک دوست داره زنده بمونم و از خودکشی کردن منصرف بشه

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
فداتشم گلم خدانکنه....الان اره بهترم و نوزده سالمه اونموقع ک دست همچین کارشومی زدم هیجده بودم .....خ ...

دقیقا من امشب حتی ب کسایی ک نمی‌شناختم گفتم میخوام خود کشی کنم کسی جیکشم در نیومد

چن روز پیش تاپیک زده بودی که پریود شدم و ناراحت از باردار نبودن فک کنم بعد از خیانت دیدن از بارداری پشیمون شدی و با حدس اینکه بارداری اقدام  خودکشی کردی ...بهت حق میدم ناراحت و سرگردون باشی من تو شرایطت قرارگرفتم ولی کار عاقلانه ای نکردی