2777
2789

بعضی ازعروسا  واقعا  بد هستن

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب همون دلیلی ک مادرش وقتی بچه بود میبردتش دکتر، چه اشکالی داره خب مادرشه، شما مگه مادرت رو دوس نداری؟ مگه دوس نداری ب مادرت خدمت کنی؟ 

خب چ اشکالی داره شوهرتونم مادرش رو دوس داره و میخواد بهش خدمت کنه؟ پدر مادر خیلی زحمت بچه ها رو کشیدن دکتر بردن در مقابلش چیزی نیس بنظرم.

یبار شوهرم بیمارستان بود چندسال پیش یه زنه مسن دستشو شیشه برید کف دستش قاش اوف میگم مو تنم سیخ میشه پسرش وسط بیمارستان سرش داد میزد  بسته ناله نکن چیزی نیست خدا شاهده شوهرم میخواست پسره بکشه هنوز بعد چندسال یادش میفته حرص میخوره شوهرم مادرشو از منو پسرم شاید بیشتر بخواد هیچ مشکلی ندارم تازه خودمم پیش میدم بیشتر برسه به مادرش حتی باهام بد باشن حتی خوب باشن 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
خب بچه ها فک کنم استاتر توجیه شد که باید شوهرش ببرتش  متفرق شید به تاپیکای دیگه ✋😁

خخخخ خا

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

خوب ببره چی از تو کم میشه به همون دلیلی که تو رو می بره مادرش هم میبره، دلت رو بزرگ کن به این دنیا و اخرتت هم فکر کن همیشه مثل الان جوان نمی مونی پیر میشی مریض میشی محتاج بچه هم میشی

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

آخه به من که میرسه خیلی غر میزنه مثلا وقتی حامله بودم از اون موقع من افسردگی گرفتم توی یه ساختمون زندگی می‌کنیم از بس مادرشوهرم هر جا میرفتیم گفت این مریضه یا دعا کن بچش بشه در حالی که سالم بودن و سنی نداشتم اعصابمو خورد میکرد تازشم شوهرم دیسک کمر گرفت پول نداشتیم گفتن ما خرجشو میدیم من خر باورم شد و بچه آوردیم اما چقدر زجر کشیدم. خدا لعنت کنه آدم دروغگو رو.  من دو تا بچه پشت هم آوردم یادم نمیره حرفاش و رفتاراش از چشمم افتاده. شوهر من وقت دکتر بردنم میشد کلی غر میزد از ازش ناراحتم ولی الان به مادرش میرسه سر وقت حاضره