2777
2789
دقیقا اینطوریه ...دقیق دقیق ...  من امروز میرم ماموریت تا یکی دو روز اینا شاید بیشتر نیستم میخ ...

ببخشید نظر من اینه بهش پیام نده بزار منتظرت بمونه 

اگه دوسش داری این پیامو بدی اخرین رشته رو هم پاره میکنی و فک میکنه خیلی ازت سر تره 

و اینکه ببخشیددددد ببخشید لیاقت تو رو نداره 

فقط حسمو گفتم😑

برای قبولیم توی کنکور 1400 یه صلوات میفرستین ممنون😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع اگه نمیخاستت میگف نه

دقیقا اینطوریه ...دقیق دقیق ... 

من امروز میرم ماموریت تا یکی دو روز اینا شاید بیشتر نیستم میخواستم مثل همیشه با محبت بهش یه پیام بدم صبح بخیر بگم قبل اینکه برم بهش بگم ازم وقت خواسته بودی و منم واقعا دوست دارم و همونطور که قبلا به گفتم از همون روز اولی که دیدمت واقعا به دلم نشستی حالا شاید تو رابطمون یه اشتباه های کوچیکی بوده امید دارم و مطمعن ام میتونیم باهم حلشون کنیم و این رابطه میتونه خیلی بهتر بشه امیدوارم وقتی برمیگردم یه جواب بدی که خوشحالم کنی

مواظب خودت باش جان دلم   

میخواستم اینو بفرستم نظرتون یا اگه متن بهتری سراغ دارین اونو بفرستم بلاخره شما تجربه دارین خانوما رو بهتر میشناسین