2777
2789
عنوان

ب نظرتون دوست شوهرم منظوری داره؟

303 بازدید | 16 پست

شوهرم و دوستش شریکن تو مغازه الان چند وقته منشی شون رفته من میرم.کمکشون تا منشی جدید بگیرن...پسر خوبیه ولی ی رفتارای عجیبی داره زیاد با من حرف میزنه مثلا،هی ب شوهرم میگه چه زنی گیرت اومده،ی جور عجیبی که خودمون زنا میدونیم نگاه میکنه...مثلا با شوهرم حرف میزنه اما منو نگاه میکنه...نمیدونم شایدم از اون ادمایی که با همه صمیمی و راحت رفتار میکنن ولی من خوشم نمیاد 

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ب همسرت میگه چ زنی گیرت اومده بدش نمیاد؟ 

بعد سریع حرفشو عوض میکنه میگه خیلی زرنگ و فرزه 

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
اون وقت اینجور ب شوهرت میگه شوهرت چ واکنشی نشون میده؟ 

اون نمیدونه رو چ حسابی میگه.چون میگه کارش از صدتا منشی بهتره و نزار از اینجا بره از طرفی خیلیییی ساله باهم دوستن بهش اعتماد داره ولی میدونی ما زنا ی حسای قوی تر از مردا داریم

خوبه شوهرت با دیدن کاراش اجازه میده بازم کار کنی

فک نمیکنه همچین ادمی باشه خودمم هنوز فکرشو نمیکنم از بچگی دوست شوهرم بوده خواهر شوهرم سر لخت پیشش میشینه اینقدر شبیه برادره نمیدونم شایدم حس من اشتباهه و قضاوت غلط میکنم

داره بهت نخ میده ببینه اهلشی یا نه نرو مغازه بابا چشمش پاک نیس

دوست صمیمیم در جریانه اونم همین حرف شمارو میزنه

احتمالا کم کم داره درگیرت میشه..... ب شوهرت بگو دیگه خسته شدم نمیخوام بیام 

واقعاااااا باورم نمیشه دیگه ب هیچ کس بعد بیست و خورده ای سال شناختم نمیشه اعتماد کرد