2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مامان زنعموی همسرم ۱۰۰ درصد درگیر بود.تو عید گرفته بود

الانم خونه هست با اکسیژن نفس میکشه

شنیده ها حاکی ازونه که حالش خوبه

واسه خدا کاری نداره

توکل کن ب خدا

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖

یا توکل بر خدا حتما درست میشه نگرانی بی مورده عزیز دل من♥️🌺

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
چند سالش؟  بیماری زمینه ای نداره؟

سلام دوست عزیز 

یه خواهش ازتون داشتم و اینکه چند لحظه ، فقط چند لحظه به این حرف من فکر کنید و خودتون و جای من بزارید 

وقتی حرف از کرونا گرفتن کسی میشه، اگر از وضعیت سلامتش اطلاع دارید که هیچ. اگر مطلع نیستید، جسارتاً راجع به اینکه بیماری زمینه ایی دارن یا نه سوالی نپرسید

خیلی ها مثل من عزیزانشون درگیری بیماری زمینه ایی و خود ایمنی هستند . و انگار هرکس در کرونا وضعیتشان وخیم میشه حتماً ربط به بیماری زمینه ایی داره.

میدونم در کل حقیقت داره ولی نمیدونید چطور دل آدم میلرزه .جسارت نباشه صحبت من . روی صحبتم با خیلی ها هست. 

الهی تن همه سلامت باشه. این یه درد و دل خواهرانه بود. گفتم شاید اینجا بگم خیلی ها مثل من ته دلشون خالی نشه دیگه.ایشالا استارتر هم به ما خبر خوش بدن💚