2821
2789

کسی چندسال یکیو ب بازی بگیره دلشو بدجور بشکنه نذاره ازدواج کنه همش قول بده قول بده اخر بزنه زیر همه چی دختر نابود شه افسردگی بگیره ممکنه طرف بره خوشبخت شه؟خدا جوابشو میده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دل هر کی رو شکوندم تقاص پس دادم

دنیا دار مکافاته

ظلم تو این دنیا تقاص داره .علکی ک نیست

طبق قانون نمیدونم چندم نیوتن😃هر عملی عکس العملی داره

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
دل هر کی رو شکوندم تقاص پس دادم دنیا دار مکافاته ظلم تو این دنیا تقاص داره .علکی ک نیست طبق قانون ...

شما اقایی یا خانم

میشه بگی چجوری تقاص پس دادی دوس دارم بدونم

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏

بد تقاصی داد  در جا می زد همش بدبیاری دست ب طلا میزد خاک میشد  ولی بخشیدم و وقتی بخشیدم شروع خوشبختیاش بود زندگیش رفت توااوج انقد ک حسودیم میشه 😢...شکستم ...بعد ها رفتم برا بخشش بخشید . موندتوی روزگار ما بعد ..ده برابرک  شکست  و انتقام گرفت  رفت 

ياد هارفتند و ماهم مي رويم ازياد تا ب كي ماند پر كاهي درخيال باد

من احمق تو این دنیا فقط دل خونوادمو شکوندم در حق بقیه کلی خوبی میکنم ولی با خانواده ام خیلی تند برخورد میکنم مخصوصا مامانم...هر چی ب خودم میگم خبر مرگت درست رفتار کن ولی موقع عصبانیت...مامانم خیلی مظلومه خدا منو بکشه 

بیستون هیچ،دماوند اگر سد بشود/هدفم قسمت من بوده و باید بشود...

آره پسری با زندگی دختری بازی کرد و یکدفعه ای گف نمیخامش با یه دختر دوست شد ازدواج کرد از همدیگه طلاق گرفتن و دوست دخترش دوباره ازدواج کرد و پسره رو تنها گذاشت 

دختر اولی هم خیلی از جامعه گریزون شد ولی در نهایت ی مردی اومد گرفتش درسته سنش بالاست مرده ولی باهم زندگی خوبی دارن 

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز