دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 عنوان وقتی موبایل جای همه چیز رو میگیره 😔😔 240 بازدید | 19 پست ☹☹ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 1400/03/11 | 23:44 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0مریم0 عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2680 😕😕😕 روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤
a10aten عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8144 واسه حاجتت صلوات فرستادمانشالله حاجت روا شياره واقعا گوشي جاي همه چيو گرفته به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59835 خوبه دیگه الان بجای این همه وسیله ی گوشی باهامونه فقط هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 وااای 🤣🤣🤣🤣🤣 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 واسه حاجتت صلوات فرستادم انشالله حاجت روا شي اره واقعا گوشي جاي همه چيو گرفته مرسی عزیزم به دلم افتاد برات سوره قدر بخونم بله متاسفانه 😔😔😔 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 خوبه دیگه الان بجای این همه وسیله ی گوشی باهامونه فقط از این نظر بله بهش فکر نکرده بودم 😂 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
a10aten عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8144 مرسی عزیزم به دلم افتاد برات سوره قدر بخونم بله متاسفانه 😔😔😔 لطف ميكني عزيزم🥺🥺ممنونم واقعا واسه سلامتيم دعا كني🌹 به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
izabella عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 6409 این که مربوط به گذشته ست مثل موبایل های ساده ی قدیم الانا دیگه موبایل همه چی شده ، خانواده ، دوست ، جامعه ، اخبار ، شادی ، غم ، خاله زنک بازی و ... زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 لطف ميكني عزيزم🥺🥺ممنونم واقعا واسه سلامتيم دعا كني🌹 بله عزیزم حتما ای کاش بتونم امشب نماز شب بخونم همه تون رو دعا میکنم ❣ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
a10aten عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8144 بله عزیزم حتما ای کاش بتونم امشب نماز شب بخونم همه تون رو دعا میکنم ❣ ممنونم عزيزمانشالله ك خدا ماهارو قابل بدونه و حاجت روا شيم به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 این که مربوط به گذشته ست مثل موبایل های ساده ی قدیم الانا دیگه موبایل همه چی شده ، خانواده ، ... بله واقعا همینطوره من دیگه از بس سر گوشی هستم مامانم مثل بچه ها دعوام میکنه 😂😂😂 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 ممنونم عزيزم انشالله ك خدا ماهارو قابل بدونه و حاجت روا شيم ان شاءالله برای آگاهی تون میگم این رو : انشالله یعنی خدا را به خاک سپردیم ان شالله یعنی خدا رو به وجود اوردیم ان شاءالله یعنی به امید خدا ❤❤ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم