2777
2789
عنوان

میخوام ارتودنسی کنم ولی...

125 بازدید | 14 پست

دوستایی که انجام دادین میشه بگین چند وقت چند وقت ویزیت میشدین؟

من برای کنکور ارشد میخونم اگه دانشگاه ها باز بشن احتمال خیلی زیاد شهر دیگه برم. با توجه به اینکه پروسه درمانش 2 ساله تقریبا به نظرتون چیکار کنم؟ شهر خودمون برم دکتر یا وایسم تکلیفم روشن شه؟

مرسی که راهنماییم میکنین

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

بستگی به دکترت و درمان خودت داره

یادمه اوایل ماه به ماه رفتم بعد دو سه ماه یه بار اینجور‌ک یادمه

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دکترت و درمان خودت داره یادمه اوایل ماه به ماه رفتم بعد دو سه ماه یه بار اینجور‌ک یادمه

یعنی به نظرت شهر خودمون برم دکتر؟ در بهترین حالت که مهر دانشگاها باز بشن 4 ماه مونده اون چند ماه هم خیلیه

یعنی به نظرت شهر خودمون برم دکتر؟ در بهترین حالت که مهر دانشگاها باز بشن 4 ماه مونده اون چند ماه هم ...

اره شهر خودتون برو

ممکنه اون فلزی هات بشکنه باید بری پیش دکترت اونوقت سریع برات سخت میشه

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
اره شهر خودتون برو ممکنه اون فلزی هات بشکنه باید بری پیش دکترت اونوقت سریع برات سخت میشه

خب آخه دانشگاها باز بشن از مهر دیگه نیستم اینجا ا دو سال. مرددم

ولی خب اوایلش یه سری عکس از دندون داره،اگه دندون خراب داری باید درست کنی،اگه دندونات به هم چسبیدن با ...

تا مهر که اینجام قطعی. اون کارا رو میرسم انجام بدم. برای بعدش میترسم

مرسی. اگه مشکلی پیش بیاد ممکنه دکتر دیگه ای ویزیتت کنه؟

نه من فقط میرفتم پیش دکتر خودم ولی ممکنه مشکل پیش بیاد،من خودم یکی از سیم ها مشکل داشت کل لبمو زخم کرد تا رفتم درستش کردم،احتمال هر چیزی هست

نه من فقط میرفتم پیش دکتر خودم ولی ممکنه مشکل پیش بیاد،من خودم یکی از سیم ها مشکل داشت کل لبمو زخم ک ...

پس وایسم تکلیفم روشن شه   

مرسی ازت