2777
2789
عنوان

خب بیاین حوو هاتونو بشناسید🤔🤔🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باحاله👌☹

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
زنشو دیدی ؟😐

اوهوم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
من رو سرنا امینی شاید مسخرم کنید ولی چهرش گرمه ( من دخترم ها نگید پسرم ) راستی رو Inna هم کراش د ...

نه عزیزم مسخره چیه هر کی ی سلیقه ای داره

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
😐یه دوره جان اسنو (کیت هدینگتون) یه دوره محمد گاندو😑😑😐😂😂😂یه دوره علیخانی😂یه دوره میلاد براد ...

واووووو😂😂😂😂😂ماشالا

نه عزیزم مسخره چیه هر کی ی سلیقه ای داره

میگما میخوای چه مهندسی بشی😊

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉
من رو raufخواننده روسی کراشم

👌👌👌😁

واووووو😂😂😂😂😂ماشالا

😂😂😂بزن به تخته😂😂✋

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉
ولی هنو رو محمد گاندو ته کراشی دارم😄😂😂😑😑هنو برام جذابه

😂😂😂😂کراشیتون پایدار

باحاله👌☹

بااین نام کاربریت هروقت میبینمت یاد زن جوادی میافتم😂😂

اسمش یادم نیست چون پیگیرفیلم نبودم

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)
😂😂😂😂کراشیتون پایدار

😂😂😂😂جرررررررررررر

خودمو با این حرف که:بخاطر بلوغه بخاطر بلوغه😂😂😂کنترل میکنم😐😧

ربطی ب بلوغ نداره😂😂

باحاله👌☹

لامصب بگیر نیس  

چرخ گردون گر ندارد سازگاری با دلت،دست در جیب کن و جدی نگیرش بیخیال🌸💃یه چی داره تحریک میکنه حلقمو میخام بالا بیارم قلبمو🤢بابایی دلم تنگ شده واست😔میشه واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین♡
بااین نام کاربریت هروقت میبینمت یاد زن جوادی میافتم😂😂 اسمش یادم نیست چون پیگیرفیلم نبودم

وای خدایی راست میگی من استارترو میبینم یاد همین میوفتم😂یاد مرضیه