2777
2789
عنوان

بلاخره همه چی روشد به منم خیانت شد

2311 بازدید | 80 پست

بعد ۲ سالو‌نیم... بعد کلی عاشقی‌‌.... 

تنها ۲ هفته بود سر هیچی قهر بودیم البته حرفاش پر ازبهانه بود 

دیروز اینستاشو وارد شدم کد‌ملیشو زدم دیدم که باز کرد اینستاشو...

چه حرفا...خودش بازبون خودش به دوستش گفته بود دختره که تازه پیداش کردم ج.  ن د ه هست تو ماشین.....

بعد میگف میخواد ببرمش شمال میگه میخوام‌تو جنگل منو ....!بعنی دختره بهش گفته ها! اینم به دوستش تعریف میکرد 

بعد به دوستش گفته بیا توام با دوست این دوس شو دابل بزنیم!( معنی دابلو‌ حتما که میدونید یعنی گروهی)

داشتم میمردم درسته دوس پسرم بود ولی کلی ادعا داشت باور نمیکردم یروز این چنین خیانت شه واسم 

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

چیکار کردی

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی از هیچکس بعید نیس متاسفانه🤐

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
گفتم چه پرروییا کرد.... ولی بلاخره سرشو دوختم زمین و تمومش کردم بلاک شد

افرین

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak