2777
2789

خانما طرز تهیه این نون خیلییییی آسونه

مواد لازم 1لیوان شیر یا اب گرم

شکر1/4لیوان‌کمترم  باشه اشکال نداره

3لیوان آرد

1تخممرغ

ی ملاقه کوچیک روغن

1قاشق چای خوری نمک

اول شیر یا آب گرمو‌با 4قاشق چای خوری خمیر مایه و دوقاشق شکر مخلوط میکنی هم‌میزنی میذاری تا خمیر مایه عمل بیاد یه تخممرغ و روغن و بقیه شکر و نمک و قاطی میکنی یکم هم میزنی خمیر مایه عمل اومده رو اضاف میکنی هم میزنی و 2لیوان ارد و اضاف میکنی هم میزنی و ی لیوان دیگه رو اضاف میکنی و بادست ورز میدی اگ‌چسبندگی داشت بکم ارد و بیشتر میکنی خمیر اطیفی دست میاد سطح سینی و‌ارد میپاشی و حدود ده دقیقه خمیر و ورز میدی میذاری ی جا گرم یک‌ساعت استراحت کنه بعد خمیر و دوباره ورزش میدی یکم تا پفش گرفته شده باشه یکم یکم خمیر و‌بادست جدا میکنی گردش میکنی و بازش میکنی حالت کلوچه گرد گرد هرچی کوچیکتر باشه لقمه ای و بهتره بعد تو ی تابه روغن میریزی و سرخشون میکنی وقتی همشون سرخ شد با الک روشون پودرقند الک میکنی روشون طعمش خیلی خوبه ب نظرم ب امتحانش میارزه هرچی نونی ک درست میکنی نازک تر باشه خشکتر میشه من خودم حالت نون پنجره ای دوست دارم نازک نازک میکنم خمیر و ولی براهمسرم یکم خمیر‌و‌کمتر باز میکنم که زیاد نازک نباشه و نرم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط ی چی یادم رفت بگم‌اینکه  وقتی تورغن خمیر و‌گذاشتی چنگال بزن بهش تا کامل بپزه و‌بینش خام‌نمو ...

مرسیییی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
منم این نونو درست میکم ولی میذارمش توی فر . حسابی پف میکنه . و با کره مربا میخوریمش

چند دقیقه میزاری تو فر 

من ماکرویو دارم

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!