2777
2789

روی دماغ بچه خواهرشوهرم موی زائد داره ۳ سالشه سیبیل کم پشت کرک مانند هم داره و خیلی پشمالوئه بدنش- مامانش میگفت از بس سرش اب هویج و هلو و پرتقال و سبزی شنبلیله خوردم پر مو شد 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم

منم زیر گلوی پسرم یه دونه دیدم که اصلا ریشه هم نداشت راحت کنده شد .من هفته قبلش برده بودم آرایشگاه .مامانم گفت موی سرش هست رفته تو گوشت بچه .ان شاالله چیزی نیست .اگه دوباره دیدی با یه پزشک مشورت کن

منم زیر گلوی پسرم یه دونه دیدم که اصلا ریشه هم نداشت راحت کنده شد .من هفته قبلش برده بودم آرایشگاه . ...

گل پسرت چند سالشه؟اینم راحت کنده شد وریشه نداشت،الان که گفتی یادم اومد یک موی دیگه هم کنار چونش بود که بلند تر بود،مثل موی اصلاح سر،شاید باباش اصلاح کرده موهاشو چون کنارش میخابه اینم همینجوری شده