2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاین ببینین بگین مثبته یا ن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 37 پست
مگه چکاپ و آزمایشای قبل بارداری رو انجام ندادی؟

ن متاسفانه نمیدونستم ب ذهنم نرسید ینی احساس کردم خیلی واجب نیس 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
مگه چکاپ و آزمایشای قبل بارداری رو انجام ندادی؟

میترسیدم برم چکاب بگن مشکل داری طاقت ندارم حرف منفی بشنوم

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسیدم برم چکاب بگن مشکل داری طاقت ندارم حرف منفی بشنوم

هم واجبه و هم اینکه یکم منطقی تر رفتار کن

انشالله بارداری... اگر نبودی برو چکاپارو انجام بده

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هم واجبه و هم اینکه یکم منطقی تر رفتار کن انشالله بارداری... اگر نبودی برو چکاپارو انجام بده

توکل ب خدا 

چشم دورت بگردم ایشالا ک مثبت میشی قربونت برم من هنوزم واس خودمو شک دارم 

ن خو بی بی چکت مثبتههههههههها مباااارکههه مامان جدید💃 ولی خدایی دعام کنا یسال وخورده ای اقدامم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
ن خو بی بی چکت مثبتههههههههها مباااارکههه مامان جدید💃 ولی خدایی دعام کنا یسال وخورده ای اقدامم

بخدا دعا میکنم برات ایشالا ی روز بیای خبر خوب بدی بی صبرانه منتظر اون روزم،من اصن حس خوبی ب مامان شدن دارم اصن میبینم یکی بارداره دلم غش میره مخصوصا برا شکمشون ک برجسته س😁😁🙈🙈من بهمن ماه عروسیم بودینی 5 ماه تقریبا من زود اقدام کردم امیدوارم اینا همش اشتباه نباشه و مامان بشم وقتی داشتم بی بی چک میزدم هرچی امام و پیغمبر بود بزبون اوردم گفتم فقط دوتا خط بیفته داشتم میلرزیدم چون میگم نزدیک پر.شدنمه میترسم یهو پر بشم ببینم همش الکی بوده  ولی ایشالا حرف تو باشه عشقم من هنوز ب همسرم نگفتم تا دوتاخط واضح بیفته خیالم راحت شه 

مال من همینجوری بود  چون زود زدی اینطوره ...ان شاءالله مثبته

ی وقت پر نمیشم دیگه😢😢😢؟