2777
2789

دوستان دندون در اوردن اسهال داره؟؟؟

میشه تاپیک قبلیمو نگاه کنین

ممنون از همیگتون

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
پسر من اسهال میشد باسنشم میریخت بیرون

دندون در میاورد اسهال میشد؟؟

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اگه اب دندنش نریز از دهنش بیرون اسهال میشه اسهالم شد سیب رنده کن بده بخوره و اب هویج

اب از دهنش خیلی میریزه که.

عیب نداره

اگه مطمئنی از دندوناش طبیعی

بعضیها سخت دندون درمیارن

تب و اسهال و گریه دارن

فقط باید تحمل کنی

دندوت کش بدی بکشه خارشش اذیتش نکنه

اسهالشم کنترل کنی چون اسیدی میشه باسنش میسوزونه

و مایعات زیاد بدی بهش

اره بچه من . اب دهنش میریزه . دندون داره درمیاره .

دور دهنشم تب خال زده .اسهال هم شده .

بردم دکتر برای اسهالش قطره داده . به دندوناش و لثه هاش خودم از بیرون بی حس کننده باریج مخصوص کودک خریدم زدم . هنوز یه انگشتشم زخم شده و زبونش . زده به دندوناش 

به انگشتشم پماد زدم بستم .   

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
عیب نداره اگه مطمئنی از دندوناش طبیعی بعضیها سخت دندون درمیارن تب و اسهال و گریه دارن فقط باید ت ...

ممنون وقت گذاشتی گلم

اره بچه من . اب دهنش میریزه . دندون داره درمیاره . دور دهنشم تب خال زده .اسهال هم شده . بردم دکتر ...

الهی انشاالله بهتر باشه گلم