وکیل کیفری
سلام امیدوارم که سلامت باشید همانطور که میدانید بنده روی کتابی با موضوع حقوق فعالیت میکنم و در حال حاضر به فصل جدیدی رسیدم که مربوط به امور کیفری می باشد. و در تاپیک قبلی که ایجاد کردم در مورد اعاده دادرسی کیفری بحث کردم. و در این تاپیک قصد دارم تا در مورد وکلایی که در زمینه کیفری فعالیت می کنند بحث کنم تا اطلاعات خوبی را در این مودر به شما ارائه دهم.
در ابتدای صحبت باید به نکاتی بدیهی اشاره کنیم مثل اینکه همانطور که همه ی شما میدانید امروزه جرایم کلاهبرداری و سرقت یکی از جرایمی هستند که بسیار در جامعه مشاهده می کنیم. اگر بخواهیم که یک تعریف کلی از وظایف و عملکردهای وکیل کیفری : https://bozorgmehr.org/blog/%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%84-%DA%A9%DB%8C%D9%81%D8%B1%DB%8C/ بیان کنیم باید بگوییم که به طور کلی وظیفه این وکلا این می باشد که در جرایم گوناگونی مانند: قتل, کلاهبرداری, نزاع های دسته جمعی, دعوا و.... اقدام به تنظیم شکایت می کنند. برای مثال وکلایی که در زمینه قتل فعالیت می کنند باید در این زمینه تخصص کافی را داشته باشد. زیرا این نوع از پرونده ها نیاز به حساسیت هایی دارد که هرکسی توانایی انجام این نوع از پروژه ها را ندارد و نیاز به افراد متخصص در زمینه کیفری و قتل می باشد. در واقع به این علت می گوییم که حضور این وکلا نیاز هست زیرا برای تنظیم شکایت نامه شما نیاز به فردی دارید که بتواند بگونه ای این شکایت را تنظیم کند که حق و حقوقی از شما ضایع نشود. و شکایت شما به بهترین نحو ممکن به نتیجه ای دلخواه برسد. زیرا برائت یا مجرم شناخته شدن افراد در پرونده های مربوط به کیفری به توانایی هایی وکیل شما به شکل مستقیم بستگی دارد. در نتیجه به شما پیشنهاد می کنیم که اگر در زمینه های کیفری نیاز به وکیل دارید. در این زمینه تحقیقات را با دقت انجام دهید تا دچار مشکل نشوید. همانطور که در مطالب بالا نیز بیان کردیم و طبق گفته سایت خبرآنلاین: وکالت در زمینه کیفری یکی از مهم ترین و حساس ترین زمینه ها در وکالت می باشد که نیاز به تجربه و تخصص زیادی دارد. و اگر شما در انتخاب وکیل خوب دچار اشتباه شوید ممکن است که در پرونده خود شکست بخورید و دچار ضرر و زیان غیر قابل جبرانی شوید. پس حتما در انتخاب وکلا دقت کافی را به خرج دهید تا روند حل پرونده به خوبی برای شما طی شود. یکی از نکاتی که باعث می شود که یک وکیل در پرونده ای موفق باشد استفاده از ابزار کلام می باشد. یکی از نکات مهم راجع به وکلایی که فقط در زمینه کیفری فعالیت می کنند و وارد حوزه های دیگر وکالت نمی شوند این است که برخی از این افراد بدلیل تجربه و توانایی های بالایی که دارند گاهی اوقات به عنوان مشاور به کارآگاه های جنایی کمک می کنند. حضور چنین وکلایی در زمینه وکیل کیفری باعث می شود که پرونده ها بدون هیچ گونه دشواری به نتیجه دلخواه برسند.
اگر بخواهیم که یک تعریف کلی از شکایت کیفری داشته باشیم باید بگوییم شکایت کیفری عبارت است از شکایت فردی از فرد دیگر که به علت جرمی است که آن فرد مرتکب شده است. برای این نوع از شکایت ها قاضی تنها کسی است که در مورد آنها تصمیم گیری خواهد کرد. برای رسیدگی به این نوع از شکایت ها لازم است تا در دادگاه ارائه شود و دادگاه وظیفه رسیدگی به آن را دارد. برای ادامه روند حل پرونده نیاز است تا که مشخصات فردی تمام کسانی که در پرونده نقش دارند به طور کامل مورد بررسی قرار بگیرد. به عنوان مرحله بعد شما باید اقدام به تنظیم یک شکایت نامه کنید تا برای رسیدگی به دادگاه آن را ارائه دهید. البته ذکر این نکته نیز حائز اهمیت می باشد که شما می توانید برای تنظیم شکایت نامه های کیفری خودتان اقدام کنید. اگرچه بهتر است که از یک وکیل مجرب و متخصص در این زمینه استفاده کنید تا در روند حل پرونده به هیچ گونه مشکلی نخورید. اگر بخواهیم که خلاصه ای از توانایی های یک وکیل خوب برای حل پرونده های کیفری بیان کنیم باید به توانایی های او در زمینه های پزشکی قانونی, اسلحه شناسی,پلیس علمی و.... اشاره کنیم. که برای وکلای متخصص در زمینه کیفری بسیار مورد نیاز می باشند.