2777
2789
عنوان

بیبی چک رو ببینین

6383 بازدید | 25 پست

بچه ها نظرتون در مورد این بیبی چک چیه؟ 

دوتاشو امروز زدم بعد ۴ ۳ روز تاخیر . اخرین اقدامم ۱۸ پریودی بوده دوره هامم ۲۸ روزه بوده با دوفاستون تاخیر نداشتم این ماه لتروزول خوردم امپول هم زدم 

یکیش مدیکور یکیش مارک دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون دستگاهیه بگیر بنداز از نزدیک 

دومیه بی بی چک نیست ک زده LH هورمون تخمک گذاریه نه اچ سی جی بارداری

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
از اون دستگاهیه بگیر بنداز از نزدیک  دومیه بی بی چک نیست ک زده LH هورمون تخمک گذاریه نه اچ سی ...

چرا عزیزم بارداریه . کیت تخمک گذاری فرق میکنه . روی خودش هم نوشته . 

چرا عزیزم بارداریه . کیت تخمک گذاری فرق میکنه . روی خودش هم نوشته .  

چرا نوشته ال اچ

اصلا همچین چیری نداریم اخه 

کیت تخمک گذاری مکس داره ال اچ‌داره 

در هر صورت

بنظرم باردار نیسید 

چون هورمون اچ سی جی دارید اگر باردار بودید این یکی هم خط مینداخت 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

من ماه اول که اقدام کردم ۱۰ تا بی بی چک استفاده کردم انقد استرس داشتم نشد ولی ماه دوم کلا بیخیال شدم باردار شدم,شماهم بیخیال باش چند روزم صبر کن اگه پری نشدی برو آزمایش بتا بده