2777
2789
عنوان

کاهش وزن زیاد دوستمون

193 بازدید | 21 پست

خانم همکار شوهرم خیلی وزن کرده دیشب اومدن پایین ساختمونمون با شوهرم کار داشتن منم رفتم احوالپرسی کنم دیدمش باور نمیشد خودشه من اوایل اسفند دیدمش خیلی تپلی بود گفت ۳۸ کیلو کم کردم فقط با رژیم خیلی سخت و روزی دو ساعت رقص وزنش۱۰۵ بوده گفت ۶۷ام الان واقعا خوشگل شده بود ان شاالله عوارض نداشته باشه 

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

افرین به ارادش 👏👏👏

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

۳۸ کیلو تو سه ماه

با عمل فقط ممکنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۸ کیلو تو سه ماه با عمل فقط ممکنه

یعنی عمل کرده؟عمل چی؟

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
شایدم عمل کرده

عمل چی؟چیزی نگفت فقط گفت با رژیم و رقص

توی دوماه انقد اومده پایین؟ یا کتوژنتیک گرفته یا اسلیو کرده

تو ۳ ماه و نیم کم کرده کتوزنیک چجوریه؟

یعنی عمل کرده؟عمل چی؟

منطقی نیست ماهی ۱۳ کیلو کم کردن

ماه اول آره آدم راحت تر از ۱۰۰ میاد تا ۹۰ یا ۸۰ ولی دو ماه بعدی کاهش وزن اونقدر کند میشه که طرف پشیمون میشه از ۷۰ تا ۶۰ که گرم گرم وزن کم میشه 

معمولا بای پس  ،مینی بای پس یا لیپوماتیک میکنند 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️